Assistent Intensieve Begeleiding

PUB281389

O této pozici: Assistent Intensieve Begeleiding

Wil jij ervaring op doen met ‘intensieve begeleiding’ binnen Finance & Restructering? Dan is dit de rol waar je naar op zoek bent!

Als Assistent Intensieve Begeleiding zal je zakelijke klanten adviseren en bijstaan welke in zwaar weer terecht zijn gekomen. Samen met de Specialist Intensieve begeleiding bied je hen een nieuw perspectief. Jij gaat de uitdaging aan en wilt een verschil maken!

In deze functie begeleid je zakelijke klanten naar een gezond en commercieel perspectief waarin de krediet risico’s worden verlaagd. Er komt meer bij kijken dan enkel de klant een advies verzorgen. In deze rol speel jij namelijk een essentiële rol! Je ondersteunt Specialisten binnen het team Intensieve Begeleiding bij het analyseren, opstellen van de rapportage, signaleren van kredietrisico’s en je vervult een belangrijke rol om de klant een nieuw perspectief te bieden.

Verder bepaal jij samen met de Specialist of de klant terug kan naar het regulier beheer of doorstroomt naar de afdeling afbouw & insolventie. Je hebt niet alleen contact met de klant, echter ook met diverse externe partijen (advocaten, makelaars, notarissen) als de onderhandelaar namens de bank. Hierdoor realiseer je een goede relatie met alle betrokken partijen en tegelijkertijd streef je ernaar het kredietrisico te minimaliseren.

Požadavky

Ben jij de Assistent Specialist Intensieve Begeleiding die wij zoeken voor onze opdrachtgever? Dan is het belangrijk dat jij jezelf herkent in onderstaand profiel:

 • Je hebt een HBO/ WO-diploma;
 • Je hebt relevante werkervaring;
 • Juridische, bedrijfseconomische en fiscale aspecten van bedrijfsfinancieringen hebben voor jou geen geheimen;
 • Je bent ondernemend, zelfstandig, een teamplayer en resultaatgericht;
 • Je bent een duidelijke gesprekspartner en hebt een goed inlevingsvermogen.

Benefity

Als Assistent Specialist Intensieve Begeleiding word je gedetacheerd bij een van onze opdrachtgevers, maar je komt bij ons ‘Brunel’ in dienst. Een contract bij Brunel Finance & Risk betekent niet alleen zekerheid, maar ook flexibiliteit. En dat is nog niet alles!

Wat dacht je bijvoorbeeld van:

 • Een fijn startsalaris met meerdere bonuskansen;
 • De kans om te werken aan je zakelijk netwerk en een mooi C.V.;
 • Een opleidingsprogramma op maat dat we samen vormgeven;
 • Volop ruimte om je zowel op professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen;
 • Begeleiding bij elk project vanuit je een Brunel-consultant;
 • Een gunstige pensioenregeling en kortingen op verzekeringen;
 • Leuke extra’s op cultureel, sociaal en sportief gebied: ‘work hard, play hard’!

Připojte se k ''Brunel Family''

Připojte se k ''Brunel Family''

Brunel is wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. We zijn actief binnen de vakgebieden Engineering, Finance & Risk, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met zo’n 10.000 collega’s vanuit 35 landen. We doen dit met focus, want bij Brunel geloven we erin dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kan worden. Met jouw specialisme, talent en ambitie krijg jij de gelegenheid om veel ervaring op te doen met uitdagende projecten zodat jij jouw kennis op een professionele manier vergroot. Bij de opdrachtgevers waar je aan de slag gaat, laat je zien wat je in huis hebt. Je krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen en om samen te werken met andere vakspecialisten. Of je door kunt groeien bij ons? Het antwoord op deze vraag is: nationaal, internationaal... ‘the sky is the limit’!

Wat zeg je ervan, is het tijd voor een career move? Wij maken graag kennis met je. Solliciteer direct!

Zažádat ihned

Odeslání žádosti je rychlé a snadné. Jen se ujistěte, že máte připravené požadované dokumenty.

 • Certifikáty (volitelné)
 • Pracovní doporučení (volitelné)
 • Motivační dopis (volitelné)
 • Životopis
Zažádat nyní

Máte nějaké otázky?

Váš konzultant, Florentine Visscher, Vám s radostí vysvětlí cokoliv o tomto volném pracovním místě. Při oslovení použijte číslo publikace:
PUB281389

Account Manager

Florentine Visscher
Brunel Netherlands Amsterdam
f.visscher@brunel.net
+31 6 2002 7311

Ostatní si také prohlíželi