Work-life balance

Werken en kinderen. Op beide terreinen wil je het beste van jezelf geven. Dit is niet altijd even gemakkelijk, maar ook niet onmogelijk. Bruneller Sophie heeft een dochtertje Lou en combineert haar gezinsleven met haar functie als Account Manager.

Als kind heeft iedereen wel een droom van wat hij wil worden. In mijn klas wou iedereen leerkracht, politie of brandweer worden, maar ik niet. Ik was vastberaden om als dierenarts aan de slag te gaan. De liefde voor dieren is doorheen de jaren blijven bestaan, maar wat ik zou willen doen is door de jaren heen wel veranderd. Na mijn middelbare studies kunstonderwijs ontplooide ik mijn creatieve kant verder in de studierichting “interieurarchitectuur”.  Om mijn studie te kunnen bekostigen ging ik aan de slag in de horeca. Deze richting bleek iets te pittig, hierdoor heb ik deze vroegtijdig moeten beëindigen.

Ik ben echter niet bij de pakken blijven zitten en meteen aan de slag gegaan in een restaurant. Een restaurant waar ik uiteindelijk 13 jaar gewerkt heb. Deze 13 jaar zijn enorm leerzaam geweest. Ik heb als zaalverantwoordelijke geleerd om op een professionele manier met mensen om te gaan, en dat in alle omstandigheden zonder het commercieel aspect van het runnen van een zaak uit het oog te verliezen.  Ondanks het harde werk, heb ik deze job met hart en ziel gedaan.

Hand in hand met de jaren die voorbijgingen werd ik een dagje ouder en werden de onregelmatige uren zwaar. Via een vriendin ben ik in de uitzendsector terechtgekomen en heb ik mijn carrière hiermee helemaal omgeslagen. Mijn commerciële en professionele ervaring die ik had opgedaan in de horeca kon ik in deze job ontzettend goed gebruiken. Dit dan vooral op het gebied van klantencontacten, organisatie en multitasking.

De komst van mijn dochter Lou veranderde mijn hele leven zowel privé als professioneel. Plots was ik niet enkel verantwoordelijk voor mezelf, maar ook voor een klein wezentje. Van tevoren kan je het misschien perfect uitgedacht hebben, maar in de praktijk was dit niet eenvoudig. Je moet een planning opmaken en alles op elkaar afstemmen zoals je werktijden, maar ook de kinderopvang en het huishouden.

Na mijn ervaring in de uitzendsector kon ik aan de slag bij Brunel als Account Manager. Brunel is niet alleen een warm bedrijf met een hart voor mensen, maar biedt ook de mogelijkheid om flexibel aan de slag te gaan. Als Account Manager werken bij Brunel zorgt ervoor dat ik dicht bij huis kan werken. Daarnaast biedt Brunel mij ook flexibiliteit in mijn uren. Zo kan ik bijvoorbeeld Lou ook eens naar school brengen of ophalen. Maar een ander moment neem ik dan weer deel aan een avondvullend netwerkevent voor Brunel. Het zijn vaak kleine dingen die een mamahart deugd doen en die mij ook uitdagingen bieden zodat werk en ambitie perfect te combineren zijn met het gezinsleven.

Dagelijks kom ik in aanraking met verhalen van jong afgestudeerden. Stiekem durf ik al eens weg te dromen en vraag ik mij af wat Lou later zal worden. Ik hoop dat ik haar, door mijn ervaringen die ik op doe bij Brunel, met de juiste raad en advies zal kunnen bijstaan in haar keuzes. Gelukkig is dit pas voor veel later! Eerst ga ik nog genieten van al haar eerste stapjes in de wereld. Dankzij Brunel kan ik alles zo organiseren dat ik er niet heel veel van hoef te missen.

Wil jij net als Sophie Account Manager worden bij Brunel?
Neem dan zeker onze openstaande vacature door via de onderstaande link en solliciteer nu! 

Vacature Account Manager