Chances, Choices en Changes

Sara

Site Compliance Network Member

Niet enkel medewerkers die langer aan boord zijn, maar ook onze recentere medewerkers kruipen graag in hun pen om hun ervaringen te delen. Sara, sinds enkele maanden aan het werk bij Brunel als Site Compliance Network Member, deelt haar ervaring over wat de doorslag gaf om te starten als consultant bij Brunel.

De zoektocht naar de 3 C's

 “Onlangs kreeg ik de vraag van het Social Media team of ik een blog wou schrijven. Ik heb even getwijfeld, want waarover zou ik kunnen schrijven?  Ik was nog maar net gestart. Toch besloot ik deze kans te grijpen om jullie te vertellen over mijn ervaring met Brunel en waarom ik heb gekozen om als consultant aan de slag te gaan.

“Aangezien je werk een groot deel van je leven opvult vind ik het belangrijk om een job te hebben die je ook graag doet. Mijn vorige job heb ik voor een lange tijd graag gedaan, maar ik voelde dat de uitdaging steeds meer wegebde. Na 5 jaar voelde ik dat het tijd was om iets anders te gaan zoeken, nieuwe dingen te leren, nieuwe uitdagingen aan te gaan en om op die manier opnieuw plezier te vinden in mijn job. De grote vraag was natuurlijk: “Wat wou ik dan doen van job?”

Met mijn Master in de Biomedische Wetenschappen kon ik namelijk veel richtingen uit.  Ontelbare vragen spookten door mijn hoofd: “Blijf ik Research & Development doen? Ga ik meer op zoek naar het klinische aspect van geneesmiddelontwikkeling of ga ik verder in de farmaceutische industrie?” Om een antwoord te vinden op mijn vraag en mijn keuze te vergemakkelijken heb ik met professionals gepraat uit de verschillende sectoren. Door deze gesprekken kon ik een beter beeld te vormen van wat kon verwachten en hoe verschillend het eraan kan toegaan. 

Tijdens mijn zoektocht stuitte ik op Brunel. Niet lang erna had ik een aangenaam gesprek met, een recruiter Life Sciences, over de verschillende mogelijkheden die Brunel me kon bieden. Enkele weken later kon ik al starten op mijn eerste dag bij Brunel. Mijn beleving bij Brunel bracht me bij de 3 C’s: de Chances, die ik kreeg bij Brunel, Choices, die ik zelf moest maken en uiteindelijk de langverwachte Changes, waar ik momenteel volop inzit, aangezien ik nog in training ben op mijn huidig project. 

Ik heb zeker geen spijt dat ik het avontuur als consultant ben aangegaan. Elke dag leer ik nieuwe zaken bij en nieuwe mensen kennen, zowel op mijn huidig project als bij Brunel. Ondertussen kon ik al bij Brunel genieten van de jaarlijkse meeting en de on-boarding avond “Welcome On Board”, een informele avond om alle collega’s bij Brunel te leren kennen. Ik kan tevreden zeggen dat ik blij ben met ‘mijn’ 3 C’s en dat ik elke dag kan blijven groeien.”

Wil jij ook deel uitmaken van het Brunelteam? 

Bekijk hier onze vacatures