Wholesale Analist

PUB280819

About this role:

Bij iedere Nederlandse bank staat dit centraal: Know Your Client. Als Wholesale Analist coördineer en faciliteer jij Client Onboarding, Periodic of Event driven reviews namens de commerciële teams van de bank. In jouw vak is elke menselijke fout er één te veel. Om die reden voer jij dé checks uit op ieder CDD-dossier. Het moment voor de next step in je carrière? Solliciteer als Wholesale Analist.

Als ervaren CDD Analist heb jij een cruciale rol als het gaat om het waarborgen van de naleving van de WWFT om daarbij de reputatie van de bank te beschermen. Het uitvoeren van een weloverwogen risico-analyse is voor jou gesneden koek. Jij rust niet eerder dan dat de onderste steen boven is.

De meest complexe (internationale) structuren beoordeel jij aan de hand van klant specifieke data en documenten. Je verricht onderzoek op transacties, transparantie van geldstromen, herkomst van het vermogen en brengt zeggenschap en eigendom in beeld. Door jouw pro-actieve deelname in een team van ervaren analisten worden de teamdoelstellingen behaald.

Bovendien kijk jij altijd naar verbeteringsopties van processen, om fouten in de toekomst verder te voorkomen.

Wil jij de next step maken in een dynamische en groeiende omgeving waar je kunt blijven leren en het beste uit jezelf kunt halen? Sollicteer dan als Wholesale Analist.

What you need to bring:

CDD-dossiers moeten volledig, juist, reconstrueerbaar en consistent zijn. Voor je carrière wil je ongeveer hetzelfde: de beste uitwerking mogelijk. Alles loopt tot nu toe volgens plan, na ruim vijf jaar ervaring in dit vakgebied; zeker als je het volgende lijstje afvinkt:

 • Je hebt aantoonbaar (of merkbaar) hbo- of wo-werk- en -denkniveau
 • Analytisch, pro-actief, met oog voor detail maar je houdt ook vast aan de helikopterview
 • De (internationale) wereld van KYC, CDD, compliance en risk ken je van binnen en buiten
 • Samenwerken zie je als een grote kracht – en een must voor succes in KYC
 • Je bent zelfsturend, gemotiveerd en niet bang om het initiatief te nemen.
 • Je gedijt in een dynamische omgeving en helpt bij het brengen van structuur, consistentie en discipline

Benefits:

Wanneer spreek je van een succesvolle carrière? Dat is voor iedereen anders. Daarom verschilt ons aanbod óók van persoon tot persoon. Je kunt ten eerste rekenen op een passend salaris. Verder heb je als Wholesale Analist bij Brunel grotendeels in eigen hand:

 • Hoeveel vakantiedagen je per jaar opneemt – vanaf 26 dagen
 • Welke opleidingen en cursussen je volgt – op kosten van Brunel
 • Waar je aan de slag gaat – je moet je wel ergens thuis voelen
 • Van welke van de vele kortingsopties via Brunel je gebruikmaakt

Anything Else?

Altijd een stap extra zetten, is de mentaliteit die Brunel kenmerkt. Zoals Brunel Global CEO Jilko Andringa het mooi verwoordt: ‘succes = verwachtingen +1’. Zo’n stap extra kan van alles zijn, van een compliment geven aan een collega tot en met het behalen van een hogere winstmarge. Of in jouw vakgebied: een lager percentage witwassers in een specifieke periode. De +1-mentaliteit heeft zo goed als alles te maken met bewustzijn. Ga maar eens na: hoe vaak doe jij iets op de automatische piloot? De gevreesde, maar toch ergens fijne routine (onze hersenen houden ervan; ook die van jou) die ervoor zorgt dat je zaken prima, maar niet bijzonder indrukwekkend afrondt. Terwijl het je juist zoveel energie geeft als je ergens écht voor gaat! Begrijp ons niet verkeerd: niemand zou zichzelf moeten dwingen om te voldoen aan een bepaalde mentaliteit. Het is meer een mindset die iedere dag net wat dynamischer en interessanter maakt. Kun jij je wel vinden in deze mentaliteit? Ga voor succes, en solliciteer direct.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Leonie Comello is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB280819

Account manager

Leonie Comello
Brunel Netherlands Amsterdam
l.comello@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement