Werkvoorbereider

PUB280830

About this role:

In jouw rol draait het allemaal om de juiste acties op het juiste moment. Materiaal bestellen, het uitvoeren van calculaties of het bijhouden van administratie: jij regelt het. Als Werkvoorbereider heb jij alles altijd ‘just in time’ voor elkaar. Zorg jij voor flow in ieder project? Solliciteer gelijk voor uitdagende projecten bij een grote organisatie!

Jouw organisatietalent ga je gelijk vanaf dag één flink benutten. Als Werkvoorbereider stort je jezelf namelijk op de complete voorbereiding van grote technische projecten. Voor kantoorgebouwen, scholen, ziekenhuizen en zelfs luchthavens zorg jij ervoor dat alle materialen, planningen en ga zo maar door voor projecten tijdig klaarstaan. Oftewel: niet te vroeg, niet te laat. Een slimme Werkvoorbereider regelt alles ‘just in time’.

Los van ‘the obvious tasks’ – het aanvragen van offertes, opstellen van planningen en bewaken van kosten – neem jij ook een deel van de projectcoördinatie op je. Je werkt daarvoor intensief samen met alle stakeholders gedurende het hele project. Eigenlijk doet de titel Werkvoorbereider jouw rol niet voldoende recht. Jij doet namelijk niet alleen de voorbereiding, maar stelt je ook op als vraagbaak én adviseur tot en met de afronding van het project.

What you need to bring:

Natuurlijk, gevoel voor plannen en organiseren zit in je. Al geloven wij bij Brunel dat je kwaliteiten ook kunt trainen. Stressbestendigheid, een proactieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel, bijvoorbeeld. Of je dat nou altijd al had of later hebt geleerd, je hebt het in elk geval!

Verder helpt het als je een mbo- of hbo-diploma hebt richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Installatietechniek. Dit maakt tenslotte dat je projecten met een kennersblik bekijkt. En aangezien je daar veel over rapporteert, is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent – zowel mondeling als schriftelijk.

Benefits:

Als Werkvoorbereider ga je bij een technisch bedrijf aan de slag, maar kom je bij Brunel in dienst! Op deze manier voorziet onze opdrachtgever jou van interessante projecten, en voorzien wij jou van een interessante loopbaan. Hoe wij dat doen? Nou, onder andere door:

  • Bonuskansen bovenop je toch al fijne salaris – voor nog meer motivatie
  • Een persoonlijk opleidingsbudget – voor jouw (loopbaan)ontwikkeling
  • Begeleiding door een consultant – voor het bespreken van al jouw wensen
  • Vele kortingen én de optie vrije dagen bij te kopen – voor voldoende ontspanning

Anything Else?

Bij onze opdrachtgever staan ze goed bekend om hun slimme en innovatieve technische oplossingen. De specialisten bij dit bedrijf gaan namelijk graag een stapje verder dan nodig. Omdat niets onmogelijk is, zolang je er maar in gelooft. Én je beschikt over voldoende kennis, want met die ideale combinatie van mindset en kennis komt onze opdrachtgever al jaren mijlenver: van de nieuwste technische snufjes en betrouwbare services tot en met duurzame gebiedsontwikkeling, energiezuinige smart building ideeën en groene energieopwekking. Dat de technici hier niet stilzitten is ons in elk geval duidelijk. Bij Brunel werken wij niet voor niets al jarenlang trots met dit bedrijf samen. Omdat wij elkaars gedrevenheid en ambities volledig begrijpen, en bovendien blind kunnen vertrouwen op elkaars kennis en kunde. Zo zetten wij, de specialisten van onze opdrachtgever en Brunel, sámen met elkaar in op alleen de allerbeste kwaliteit. Ook specialist worden bij onze opdrachtgever én Brunel? Solliciteer dan direct.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Niels Tobben is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB280830

Account manager

Niels Tobben
Brunel Netherlands Eindhoven
n.tobben@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement