Werkvoorbereider 3D-productie

PUB282270

About this role:

Als Werkvoorbereider 3D-productie ga je aan de slag bij onze opdrachtgever, een gerobotiseerde betonfabriek. Hier worden hoogwaardige producten gemaakt zoals casco’s voor grondgebonden woningbouw, compact-stations en contragewichten. Daarnaast leveren zij beton voor heipalen. De fabriek ligt aan het Noordzeekanaal in Westpoort Amsterdam.

In deze rol hoor jij bij het bedrijfsbureau en werk je productietekeningen en productiedata uit aan de hand van 3D-modellen. Samen met je teamleden zorg je ervoor dat de opdrachten veilig, kwalitatief goed en op tijd gerealiseerd kunnen worden. Dit is dan ook de reden dat jij de diverse rapportages en planningen goed bewaakt.

Jij stelt technische specificaties en hoeveelheden op en voorziet de logistieke planning tijdig van de juiste informatie, je bent tenslotte Werkvoorbereider 3D-productie! De uitdaging zit 'm in de tijdige signalering van contractwijzigingen, meer- en minderwerk richting de onderaannemers, opdrachtgevers en leveranciers.

Daarnaast ben jij degene die de proces- en conceptafspraken met de verschillende klanten en partners bewaakt en eventuele afwijkingen zelfstandig bijstuurt. Uiteraard denk je mee en participeer je in verbetertrajecten om efficiënter en effectiever te werken, waardoor jouw werk, maar ook dat van je collega’s steeds interessanter wordt.

What you need to bring:

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die een bouwkundige opleiding heeft afgerond op minimaal mbo-4-niveau. Als je enkele jaren ervaring hebt binnen het vakgebied is dat zeker een pré.
Daarnaast zoeken wij een kandidaat die zich herkent in de volgende competenties:

  • Communicatief vaardig
  • Kostenbewust
  • Organisatorisch sterk
  • Leergierig
  • Planmatig sterk
  • Stressbestendig

Benefits:

Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan als Werkvoorbereider 3D-productie voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject begeleid door je eigen Brunel-Consultant en mag vanzelfsprekend rekenen op een mooi maandsalaris met bonusopportunity.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitkorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen.

Tevens biedt Brunel je leuke extra's op cultureel en sportief gebied.

En omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen aankoopt. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Anything Else?

Bij Brunel zet je ook in op je eigen ontwikkeling. Bijvoorbeeld door jezelf middels cursussen uit te rusten met kennis van de meest relevante software en/of installaties. Het bedrijf waar jij als Werkvoorbereider 3D-productie terechtkomt, is wat ons netwerk betreft maar het topje van de ijsberg. Want we hebben niet alleen een gróót netwerk, het bestaat ook nog eens uit allemaal opdrachtgevers die jou nog eens uitdagen!

Ja, wij zetten volop in op de ontwikkeling van jouw kennis. Daarbij letten we uiteraard goed op wat jij zélf wil, wat jouw persoonlijke ambities zijn. Overigens is de Engineeringssector de allereerste sector waarin wij een baan vonden voor een ander. Dat komt doordat onze oprichter, Jan Brand, zelf uit deze wereld komt. Hij maakte Brunel groot, en hoe! Inmiddels werken we vanuit tientallen landen over de hele wereld, en dat aantal blijft maar groeien. Met ons meegroeien? Solliciteer direct.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Jorian Hak is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB282270

Account manager

Jorian Hak
Brunel Netherlands Rotterdam
j.hak@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement