Component Engineer Vermogenschakelaars

Noord Holland - Netherlands - Infrastructure - Utilities & Distribution - Operations & Maintenance - Professional Bachelor

Jij zoekt graag de spanning op. Niet op een sensation seeking manier, maar op een elektronische. Je bent een Component Engineer met het vermogen te schakelen. En hóe. Kortsluitingen schakel je in een mum van tijd af, adviezen geef je als vanzelf en analyses heb je zo gerapporteerd. Daarom wil Liandon, specialist in complexe infrastructuren, jou er maar wat graag bij.

Feel free to contact

Sanne Roodenrijs, Account manager

Apply now

About this role

Liandon zet in op technische innovatie. Waarom? Omdat de aarde schreeuwt om duurzaamheid. Energiewinning en transport moeten duurzamer, simpelweg omdat het kán. Dus werk jij daar als Electrical Engineer aan mee. Binnen een team van specialisten richt jij je op het onderhouden van elektrische installaties. Installaties voor zowel midden- als hoogspanning, voorzien van de nieuwste high tech apparatuur.

High tech ja, want Liandon focust zich op intelligente energie-infrastructuren. Maar die apparatuur heeft ook weleens last van storingen. Daar kom jij weer in beeld, want als Electrical Engineer los je regelmatig storingen in netwerken op. En voer je diverse analyses uit, voor heldere adviezen aan interne en externe klanten. Zodat je die storingen de volgende keer gewoon voor bent.

About you

Schakelen ligt je wel. Dat is ook wel nodig, met al je wisselende werkzaamheden. Verder heb je natuurlijk ervaring met midden- en hoogspanning; in elk geval 3 jaar. Die deed je op na je hbo-opleiding richting Energie- of Elektrotechniek. Je krijgt namelijk wel energie van werken met energie.

Heb je ook ervaring met onderhoudsmanagement en elektriciteitsnetwerken, dan maak je extra veel kans. Al is je persoonlijkheid minstens net zo belangrijk. De beste match met het team is iemand die ondernemend, gedreven en communicatief sterk is. Check? Solliciteer dan meteen!

What we offer

Nog meer spanning nodig? Dan volg je naast je werk gewoon een training in je vakgebied. Bij Brunel zetten we in op jouw ontwikkeling. Ook als je wel genoeg spanning vindt in je vak. Dan focus je gewoon meer op je soft skills, want ook daar bieden we trainingen in aan. Als Electrical Engineer voor Liandon kom je namelijk bij Brunel in dienst. En daarmee krijg je een persoonlijk opleidingstraject cadeau! Maar omdat wij willen dat jij écht energie krijgt van je werk, krijg je ook het volgende:

 • Een fijn startsalaris dat met je ontwikkeling meegroeit
 • Interessante bonussen die je niet wil mislopen
 • Een vaste Brunel-consultant met wie je elke opdracht bespreekt
 • Korting op verzekeringen, sportscholen, musea en nog veel meer
 • Flexibele extra opties – omdat jij zelf het beste weet wat je nou écht energie geeft

About us

Als alles stilstaat, is het bij Liandon juist hartstikke druk. Bij een storing in de energie-installaties gaan technische specialisten er altijd als de wiedeweerga op af. De focus van het bedrijf is het ‘aanzetten’ van Nederland. Juist als alles uit staat dus, want hoe lang kunnen we zonder energie? Erg kort ja, noodvoorraden gaan immers maar een paar uur mee. Als die uitvallen, dan zijn de gevolgen groot, heel groot. Maar Liandon is, zoals hij het zelf zegt, getraind, gebouwd en gemaakt hiervoor. Dus wordt er precies snel en slim genoeg gehandeld op de juiste momenten. En beschermen alle Liandon-specialisten eigenlijk het hele land. Door de voor ons zo vanzelfsprekende energievoorziening, ook vanzelfsprekend te houden. Hieraan bijdragen? Reageer dan vandaag.

Summary

 • Vacancy number: PUB203323
 • Location: Noord Holland
 • Market: Infrastructure
 • hours per week: 40
 • Branche: Utilities & Distribution
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Operations & Maintenance
 • Closing date: Thursday, May 2, 2019
Apply now

Feel free to contact

SR

Sanne Roodenrijs

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 5997

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Component Engineer Vermogenschakelaars - Noord Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to