Trainer Learning & Development

PUB280632

About this role:

Bijna iedereen krijgt vroeg of laat het besef dat leren eigenlijk best leuk en zeker noodzakelijk is. Waar menig puber de schoolbanken liever vermijdt, gaan de meeste volwassenen er graag naar terug. Ook leren is blijkbaar iets waar je in groeit. En wat erg waardevol is, vinden wij bij Brunel.

Werken bij Brunel betekent deel uitmaken van een dynamische, succesvolle organisatie. Wil je hier een bijdrage aan leveren door onze interne en externe specialisten te ontwikkelen? En wil je jouw expertise inzetten om het aanbod van de afdeling Learning & Development verder te ontwikkelen? Solliciteer dan meteen.

Brunellers zijn veerkrachtige, resultaatgerichte en leergierige specialisten, die graag het onderste uit de kan halen. De afdeling L&D verschaft daartoe graag de handvatten. Niet zomaar handvatten, maar handvatten van hoge kwaliteit.

Als trainer ben je verantwoordelijk voor een deel van het opleidingsprogramma en -beleid van Brunel Nederland. Om een impactvol programma te kunnen bieden ben je doorlopend in gesprek met de business, HR en de andere trainers.

Je weet voor welke uitdagingen de business staat en bepaalt samen hoe L&D waarde kan toevoegen.

Op basis van deze behoeften, de input van andere stakeholders, de afdelingsdoelstelling, de evaluatie uitkomsten, de eigen ervaringen in de training en de Return On Learning optimaliseer je het opleidingsprogramma. Je geeft vorm en inhoud aan de trainingen en ontwikkelt alle instrumenten, trainingsmateriaal en documentatie die nodig zijn om het gestelde doel te behalen.

Brunel werkt meer en meer met digitale leeroplossingen, E-Learning en Blended Learning.

Uiteraard verzorg je de verschillende trainingen voor de collega’s. In ieder geval gericht op Sales, Recruitment en Communicatie, maar afhankelijk van de ervaring die je meebrengt ook op tal van andere gebieden zoals HR, Lean etc. De trainingen zijn gericht op zowel nieuwe als ervaren collega’s.

Tenslotte draag je zorg voor de verwerking van de evaluaties en het opstellen van een advies.

Op termijn word je ook verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van nieuwe trainingen, workshops, (team)coaching en neem je deel aan organisatieprojecten vanuit het Learning & Development-domein.

Het geven van een korte training is overigens onderdeel van het selectieproces.

What you need to bring:

Word je onrustig als je een tijdje niet met een groep aan het werk bent geweest, te instrumenteel wordt ingezet, de business te lang niet hebt gesproken of de leerdoelstelling niet helder krijgt? Echte professionalisering begint bij het staan voor je vak, bij het helder krijgen van de gewenste transitie en bij het bepalen van de rol/doelstelling die L&D dient in te vullen.

Onze trainer valt te herkennen aan:

 • Hbo-diploma (voorkeur voor Bedrijfskunde)
 • Expertise in het framen, ontwikkelen, verzorgen en optimaliseren van L&D-aanbod
 • Focus op toepassing van aangeleerde kennis, vaardigheden en gedrag
 • Open lijnen/doorlopend contact met de business
 • Programma-eigenaarschap en stevige saleskennis en -ervaring
 • Ervaring met management-/leiderschapstrainingen
 • Vakvolwassen persoonlijkheid met zelfreflectie; you practice what you preach
 • Aanhanger van de integrale verandergedachte (Influence-model van McKinsey)
 • Teamplayerkwaliteiten en een strakke dag- en weekplanning


Benefits:

Loopt alles op rolletjes? Dan is het tijd voor ontspanning. Want wist je dat wij bij Brunel een hoop (online) evenementen en activiteiten organiseren? Zo hebben wij onze befaamde zomerfeest, wekelijkse vrijdagmiddagborrels, unieke uitjes (plastic vissen uit de Amsterdamse grachten, met daarna een goede afsluiter) en hebben wij zelfs ons eigen bedrijfshockeyteam. En dit is nog maar het tipje van de sluier.

Zelfs als je niet van al die opties gebruik wil maken, krijg je als Trainer sowieso een fijn salaris, een voordelige pensioenregeling en een bovengemiddeld aantal vakantiedagen. Bovengemiddeld start bij 26, want meer dagen koop je bij ons gewoon bij!

Anything Else?

We vertelden al wat over onze specialisten, en zelfs over de evenementen die we organiseren. Maar bij Brunel doen we natuurlijk nog veel meer. Want dat wij zo geloven in leren, groeien en ontwikkelen komt niet zomaar uit de lucht vallen. Onze oprichter Jan Brand heeft het met de jaren wel geleerd: bijna alles is mogelijk met een sterke wil, een goede drive en de juiste tools. Zo zijn wij bij Brunel in vijfenveertig jaar tijd uitgegroeid van een bescheiden eenmanszaak tot een multinational! Jan Brand geloofde er heilig in dat hij specialisten niet alleen een baan kon bieden, maar ook dat hij ze kon helpen alles uit hun carrière te halen wat erin zat. Zoals hij dat zelf met Brunel deed! Waar een wil is, is een weg. We zullen de successen die eruit voortkomen geheid vieren. Hoe? Ervaar het zelf: solliciteer nu!


Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Marinke Erftemeijer is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB280632

Account manager

Marinke Erftemeijer
Brunel Netherlands Amsterdam
m.erftemeijer@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement