Technisch Projectleider ondergrondse infra

PUB320089

About this job

 • Market: Industry
 • Branche: Industrial Services
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Location: Noord Holland

What is required?

 • Hours per week: 40
 • Education level: Professional Bachelor
 • Closing date: Tuesday, October 24, 2023

About this role: Technisch Projectleider ondergrondse infra

Als we praten over een belangrijke rol binnen de projecten die wij uitvoeren op het gebied van elektra en (bio)gasnetten in Nederland, dan hebben we het natuurlijk over jou als Technisch Projectleider Ondergrondse Infra. Jij draagt met vertrouwen en trots de technische inhoud uit en doet dit door jouw procesmatige kracht te combineren met jouw technische expertise en ervaring binnen de elektra netwerken.

Als Technisch projectleider Ondergrondse Infra bij Brunel ga jij iedere dag een meerwaarde leveren aan de projecten van onze opdrachtgevers! De opdrachtgevers variëren, daarom kijken wij graag samen met jou welk soort bedrijf er bij jou het beste past!

Als technisch projectleider ben je de recterhand van de Teammanager en vervul jij een mentorrol voor Engineers. Je draagt zorg voor- en initieert verbeteringen voor de juiste- en veilige uitvoering van de engineerings-werkzaamheden. Als Technisch Engineer/Projectleider pak jij de zeer complexe projecten op. Dit is een combinatie van meerdere complicerende factoren zoals de duur van de projecten, complexe organisatie klant, meerdere stakeholders, complexe regelingen, capaciteitsknelpunten, openbare veiligheid, media-aandacht en technische complexiteit.

Je hebt externe contacten met klanten, lokale en provinciale overheden, aannemers, andere nutsbedrijven, belangengroepen, branchegenoten en bijvoorbeeld onderwijsinstellingen. Je hebt een portefeuille van ongeveer € 8.000.000 - € 16.000.000 op jaarbasis. Je leidt niet alleen grote projecten, maar je hebt ook een voorbeeldrol hoe je als senior projectleider/engineer anderen mee krijgt, en ze leert om projecten te leiden en ze inhoudelijk technisch op niveau te krijgen.

What you need to bring:

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau (richting eletrotechniek, energietechniek of vergelijkbaar);
 • Je hebt zowel de technisch inhoudelijke ervaring op het gebied van Elektra netwerken als de projectmanagement ervaring;
 • Je hebt kennis vover ontwerp, calculaties, richtlijnen, tarieven en regelgeving, netcomponenten en diepgaande specialistische kennis Elektra (laagspanning en/of middenspanning);
 • Je hebt ervaring hebt binnen de energiebranche.

Benefits:

Als Tecnisch projectleider ondergrondse Infra heb jij het straks razend druk met projecten. Hoe fijn is het dan als zorgen daarbuiten geen zorg meer zijn? Je financiële zekerheid of ontwikkeling, bijvoorbeeld. Daar denken wij bij Brunel namelijk graag over mee! Kom je bij ons in dienst, dan kun je onder andere rekenen op:

 • Eén contract waarmee je deuren opent naar al onze opdrachtgevers;
 • Trainingen gericht op het vergroten van je kennis op over onder andere projectmanagement;
 • Een goed salaris en dito aanvullende arbeidsvoorwaarden;
 • Korting op allerlei verzekeringspremies etc.

Anything Else?

Anything Else?

Jouw enthousiasme over techniek begrijpen wij bij Brunel maar al te goed. Als organisatie die opgericht is door een Engineer, is begonnen in de engineeringssector en nu nog steeds het allergrootst is in diezelfde sector, is er bij ons geen twijfel over mogelijk: Brunel en techniek gaan hand in hand. Het hele proces van ontwikkelen en vakmanschap voor innovatieve producten geeft ons ongekend veel energie. Sterker nog, niet alleen de technische producten zelf. De Van Dale noemt techniek, los van de verrichtingen die nodig zijn om iets tot stand te brengen, namelijk net zo goed ‘bedrevenheid’. En daar kunnen wij ons goed in vinden. Bedrevenheid komt echt óveral in en om onze organisatie terug. In de mindset van onze interne medewerkers, die van onze opdrachtgevers en natuurlijk die van onze specialisten. Het is niet voor niets dat ‘ondernemerschap’ een van onze belangrijkste kernwaarden is. Wanneer spreken we af?

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Thierry van Soldt is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB320089

Account manager

Thierry van Soldt
Brunel Netherlands Rotterdam
t.van.soldt@brunel.net