Servicetechnicus (brand)beveiliging

PUB284317

About this role:

Als Servicetechnicus gaat je hart sneller kloppen van beveiligingsinstallaties. Met jouw expertise denk je mee over structurele verbeteringen. Daarnaast houd je je bezig met onderzoek, uitvoeren van herstelwerkzaamheden en het oplossen van storingen.

Als Servicetechnicus Beveiligingstechniek ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, repareren en modificeren van beveiligingsinstallaties voor de Utiliteit. Hierbij kun je denken aan inbraakbeveiligingssystemen, brandmeldsystemen, camera- en toegangscontrole. Je stelt diagnoses ten aanzien van storingen en lost deze op. Uiteraard krijg je een goed uitgeruste en representatieve servicebus en werk je met een duidelijk takenoverzicht. Je maakt deel uit van een leuk en dynamisch team waarmee je je kennis zal vergroten. Hierdoor kan je nog beter het werk doen bij de vaste klanten. Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:

  • het uitvoeren van modificaties
  • uitbreiden van de installed base
  • rapporteren en administreren met behulp van je tablet

Je bent een echte aanpakker en vindt het een uitdaging om storingen op te lossen en het systeem te doorgronden. Je bent klant- en oplossingsgericht. Vrijheid en zelfstandigheid zijn voor jou net zo belangrijk als een tevreden klant. Je bent communicatief, praktisch en flexibel. Uiteraard ben je zelfstandig en zorg je ervoor dat de klant tevreden is.

What you need to bring:

Om als Servicetechnicus aan de slag te kunnen gaan, herken je jezelf in onderstaand profiel:

  • Je hebt een van de volgende opleidingen afgerond: mbo- of hbo-opleiding richting de installatietechniek (Elektrotechniek/MIT-E/HIT-E)
  • Specifieke (brand-)beveiligingsopleiding is een plus; denk aan Monteur Beveiligingsinstallaties (MBV), Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties (ODB), Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties (IDB) of Technicus Beveiligingssystemen (TBV)
  • Minimaal 1 jaar werkervaring in de installatietechniek
  • Als je nog niet in het bezit bent van een VCA-certificaat, kun je dit via ons behalen

Benefits:

Met jouw specialisme, talent en ambitie pas je perfect bij Brunel. We verwelkomen je dan ook graag in onze organisatie, zodat we je kunnen voorstellen aan top 100-bedrijven en/of regionale organisaties. Hier laat je zien wat je kunt: tijdens uitdagende projecten, met de zekerheid van een vast contract, goede begeleiding en grenzeloze mogelijkheden. Mogelijkheden om jezelf binnen Engineering verder te ontwikkelen, samen te werken met andere vakspecialisten en door te groeien. Nationaal en internationaal: The sky is not the limit!

Anything Else?

Brunel is wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. We verlenen onze diensten binnen de vakgebieden Engineering, Finance & Risk, IT, Legal, Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met 14.500 collega’s vanuit zo'n 44 landen. En we doen dit met focus. Want bij Brunel geloven we erin dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kunt worden.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Thierry van Soldt is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB284317

Account manager

Thierry van Soldt
Brunel Netherlands Rotterdam
t.van.soldt@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement