(Senior) Sales Consultant

PUB282679

About this role:

Natuurlijk weet jij als geen ander mensen aan je te binden. Je hebt zelfs al een netwerk in het bedrijfsleven, vooral in Eindhoven. Tel dat op bij jouw affiniteit met Software en je bent de perfecte Sales Consultant voor Brunel IT in Eindhoven!

Als Sales Consultant heb je altijd wat te doen. Jouw hoofddoel is het maken van de beste match tussen klanten en kandidaten, en daar komt nogal wat bij kijken. Jouw werk blijft niet bij het vinden en koppelen van beide partijen. Je bent ook nog eens verantwoordelijk voor het uitbreiden en onderhouden van je eigen netwerk aan kandidaten en opdrachtgevers. Dat betekent dat je continu in contact staat met beide partijen. De kandidaat die al aan het werk is, krijgt bijvoorbeeld regelmatig een telefoontje van jouw kant. Hoe gaat het met hem? Heeft hij plezier in zijn werk? Wat zijn zijn toekomstplannen en hoe kan Brunel hem daarin helpen?

Ook met de partners bij wie jouw medewerkers al aan de slag zijn houd jij dus goed contact. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je een zakenlunch met hen hebt om te brespreken hoe de werknemers het doen op de werkvloer. En beeld je eens in: Tussen neus en lippen door vertelt die partner dat ze niet alleen investeren in IT, ook de afdeling Marketing & Communicatie krijgt binnenkort een flinke boost. En daar hebben ze nog professionals voor nodig. Wauw, wat een kans! Op de weg terug naar kantoor bel je even met de Sales Consultant Marketing & Communicatie, die weet vast een goede kandidaat voor onze opdrachtgever.

Eenmaal terug achter je bureau, tikt een recruiter je op de schouder. Zij heeft een aantal kandidaten gevonden die goed passen bij die ene functie waar je het gisteren met haar over had. Je bekijkt hun profielen en besluit direct een kennismakingsgesprek met hen in te plannen. En de rest van de dag? Daarin verstuur je nog wat beloofde documenten naar een kandidaat, maar de namiddag staat vooral in het teken van je eigen ontwikkeling. Er staat namelijk een heel interessante cursus op de planning.

What you need to bring:

Kortom, je hebt een mega-palet aan taken en verantwoordelijkheden. Het is dus belangrijk dat je het overzicht goed kunt bewaren. En we vragen meer van je. Zo heb je in elk geval:

 • Een hbo-diploma van een commerciële of IT-gerelateerde studie
 • Twee tot drie jaar ervaring in de sales en bij voorkeur in de arbeidsbemiddeling
 • Veel ambitie om te groeien in je vak
 • Een representatieve houding
 • Sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden en veel overtuigingskracht

Benefits:

Bij Brunel zijn we niet vies van een beetje ambitie. Daarom krijg je bij ons de kans om keihard door te groeien in je functie! Zodra je bij ons start, stap je in een opleidingstraject dat we speciaal toespitsen op wat jij kunt en wil kunnen. Dat traject is uitgerust met een nogal breed scala aan cursussen, waarbij je jezelf in zowel de breedte als in de diepte kunt ontwikkelen. Bovendien houden we wel van wat ondernemerschap hier en daar, dus je kunt je wilde plannen zonder problemen realiseren. Glijd je daarmee eens flink uit, dan rapen wij je weer op. Geeft niet, leer je alleen maar van! En dit bieden we je nog meer:

 • Collectiviteitskorting op individuele verzekeringen
 • Een contract met lekker veel zekerheid
 • Een fijne pensioensregeling
 • Een leaseauto
 • Een riant salaris mét kans op een bonus
 • Coaching on the job
 • Awesome teamuitjes

Anything Else?

IT is misschien wel een van de grootste takken van Brunel, maar we opereren in nog veel meer branches, op locaties over de hele wereld. Wist je dat we inmiddels locaties hebben in 44 landen? Wie had dat gedacht, toen we meer dan veertig jaar geleden begonnen in een studentenkamertje in Delft? En we blijven groeien, want de vraag naar de beste professionals wordt groter en groter. Vooral in de wereld van de IT, waarin stagnatie hetzelfde is als achteruitgaan. En die vraag, daar kun jij antwoord op geven!

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Cees Bouman is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB282679

Account manager

Cees Bouman
Brunel Netherlands Utrecht
c.bouman@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement