Security Analyst

PUB290024

About this role:

Ben jij een specialist op het gebied van security? In de steeds complexer wordende IT-wereld is de bescherming van data- en persoonsgegevens cruciaal. Daardoor neemt de behoefte aan specialistische securitykennis toe. Dit biedt mooie kansen om bijvoorbeeld als systeemsecurity-specialist, projectleider, implementatiemanager of pen-tester aan de slag te gaan!

Wij hebben opdrachten voor jou bij aansprekende top-100 bedrijven zoals Rabobank, DSM, Philips, BAM en KPN. Of je nu een ervaren specialist bent of een starter, Brunel Information Security vergroot jouw carrièremogelijkheden. Wij bieden je namelijk trainingen op het gebied van information security en privacy én zorgen ervoor dat je de juiste certificeringen haalt: CISSP, CISA en CISM. Binnen Brunel delen specialisten hun kennis en ervaring met collega’s. Zo houd je elkaar scherp op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek, best practices, wetgeving en branche-specifieke normen.

Als Security Analyst ben je werkzaam binnen het groeiende team van cyberprofessionals met een passie voor (technische) securityproblemen. Je zult werkzaam zijn voor het verlenen van diensten voor verschillende soorten opdrachten. Je gaat je bijvoorbeeld bezighouden met managed securitydienstverlening voor klanten. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van securitymonitoring, het doen van onderzoek naar bepaalde (nieuwe) dreigingen. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en expertise kan jouw rol binnen het team variëren van een interne rol tot een rol waarbij je heel veel klantcontact hebt en ook onsite bij klanten werkzaam zal zijn. Wij zoeken een teamplayer met affiniteit voor techniek en ervaring in security.

What you need to bring:

 • Hbo-werk- en -denkniveau
 • Minimaal 4 jaar werkervaring
 • CISSP-gecertificeerd
 • Passie om securitytechnieken te onderzoeken, eigen te maken en toe te passen
 • Servicegericht, communicatief vaardig, proactief, ondernemend en assertief
 • Je kunt bijzaak van noodzaak onderscheiden
 • Uitstekende communicatieve vaardighede, ook in het Engels
 • Je bent zelfstandig, professioneel en proactief

Benefits:

Als Security-specialist gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Anything Else?

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Finance & Risk, Insurance & Banking, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 10.000 medewerkers.

Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top 100 van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten. Brunel biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van belangrijke en relevante certificaten.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Vincent Janssen is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB290024

Account manager

Vincent Janssen
Brunel Netherlands Utrecht
v.janssen@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement