Team Lead Digital Marketing & Communicatie

Amsterdam - Noord Holland - Netherlands - Services - Sales & Marketing - Marketing - Professional Bachelor

Go digital or go home: jouw motto als het gaat om onze opdrachtgevers, collega’s en specialisten te voorzien van oplossingen, inspiratie & kennis, en gave opdrachten. Jij vervult een voorbeeldfunctie voor de Digital Consultants in het team en bent een gesprekspartner op niveau voor Digitale Leiders. Alles wat je aandacht geeft, groeit. En alles wat groeit, groeit beter en sneller met de juiste aandacht. Lijkt het jou wel wat om het digitale speelveld van Brunel vergroten? Als Team Lead Digital Marketing & Communicatie maak je het waar!

Feel free to contact

Frank Del Gatto, Account manager

Apply now

About this role

Disruptie, exponentieel, innovatie: in vrijwel ieder gesprek over digitale groeidoelstellingen komen deze woorden voorbij. Voor jou niets nieuws, want het een staat niet los van het ander. Sterker nog, voor exponentiële groei heb je innovatie nodig en een bedrijfscultuur die bereid is tot disruptie. Hier kom jij als ervaren Sales- en Marketingprofessional in beeld.

Als Team Lead Digital ben je namelijk samen met je team verantwoordelijk voor het formuleren van een visie, die garantstaat voor het verwezenlijken van onze groeidoelstellingen. Wat dat betreft, kunnen we gerust stellen dat je de Growth Hacker van je eigen business bent, want samen met je team ga je een bepaald specialisme groot maken. Je eigen start-up dus, die binnen 1 à 2 jaar kan uitgroeien tot een eigen business unit, en dat binnen Brunel!
Of dat een makkelijke taak is of juist een heel complexe, is jou om het even. Je snapt sales en je snapt het wervingsspel, en je houdt tenslotte wel van pionieren, nietwaar? Dus is dit iets waar je, vanuit je geloof in digitaal leiderschap, graag je tanden in zet? En heb je eenmaal helder op welke punten er verbetering of versnelling nodig is? Dan zorg jij ervoor dat de juiste specialisten worden aangehaakt om de stap van visie naar executie te zetten.

Je draait al een tijdje mee in de wereld van de digitale marketing en communicatie, bent actief binnen meerdere digital communities en onderhoudt contact met diverse opdrachtgevers en prospects. Daarnaast ben je een actieve netwerker die net zo graag events en meet-ups bezoekt als organiseert. Ja, je bent niet alleen een goede verbinder als het gaat om specialisten en opdrachtgever, je bent ook een inspirator voor zowel klant, kandidaat als collega!

About you

Ben jij klaar voor de volgende stap in je Digital Marketing-carrière? Check dan of je jezelf herkent in het volgende profiel:

 • Je hebt een relevante hbo- of wo-opleiding afgerond
 • Overtuigingskracht en natuurlijk leiderschap zijn je middle names
 • Je hebt het in je om onze commerciële slagkracht te vergroten
 • Je hebt al wat sporen verdiend binnen Digital Marketing (bijvoorbeeld bij een bureau)
 • De combinatie van coaching, planmatig werken en ondernemen bevalt je wel

What we offer

Terwijl jij je richt op het realiseren van bedrijfsdoelstellingen, richten wij ons op jouw persoonlijke groeidoelstellingen. Zo is je leidinggevende bij Brunel ook je coach, die altijd voor je klaarstaat. Werken bij Brunel betekent de vrijheid om je eigen succes vorm te geven. Dus wij vertellen je niet wat je moet doen, maar helpen je groeien. Hiervoor hebben we uiteraard allerlei tools in huis zodat jij je kunt ontwikkelen tot de expert die jij wil zijn. Bij Brunel Marketing & Communicatie kom je terecht in een topteam van ambitieuze en leuke collega’s die het verschil willen maken en successen samen vieren. Daarnaast bieden we ook:

 • Een goed salaris met diverse bonuskansen
 • Flexibiliteit en de zekerheid van een vast contract
 • De mogelijkheid om thuis te werken
 • Een op maat gemaakt opleidingsprogramma
 • Een auto, tablet en smartphone van de zaak
 • Kennisontwikkeling: masterclasses en communities over Digitalisering & Innovatie
 • Lekkere lunches, gezellige vrijdagmiddagborrels en gratis fruit!

Lees ook: interim Digital Marketing professionals.

About us

Wat het realiseren van groeidoelstellingen betreft, zit het vanaf dag één wel goed bij Brunel. Waar oprichter Jan Brand in 1975 een tijdelijke baan regelde voor een collega-ingenieur, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf, actief in wel 35 landen! En we willen blijven groeien, zodat ook onze specialisten en onze opdrachtgevers kunnen blijven groeien.

De expertise en de drive van onze Digital Specialisten worden ingezet bij toonaangevende opdrachtgevers als ABN AMRO, Philips en KPN. Of het nu gaat om een project op het gebied van Online Marketing, Agile Marketing, Social Media Marketing, Digitale Proposities, Design & UX, Programmatic Advertising, Growth Hacking, het optimaliseren van omnichannel klantcontactkanalen, het ontwikkelen van klantwaardemodellen of Customer Journey Mapping, voor onze specialisten geldt: hoe groter de uitdaging, des te meer kans op groei. Ook groeien? Solliciteer vandaag.

Summary

 • Vacancy number: IPUB12016
 • Location: Amsterdam
 • Market: Services
 • hours per week: 40
 • Branche: Sales & Marketing
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Marketing
 • Closing date: Friday, April 19, 2019
Apply now

Feel free to contact

FG

Frank Del Gatto

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 5046

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Team Lead Digital Marketing & Communicatie - Noord Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to