Junior Recruitment Consultant Engineering

Amsterdam - Noord Holland - Netherlands - Services - Sales & Marketing - Sales - Professional Bachelor

In jouw dagelijks leven ben jij de matchmaker. Waar mensen elkaar ontmoeten, daar speel jij de sleutelrol. Heb je ook nog veel affiniteit met de Engineeringsbranche? Dan hebben we iets voor je: onze hoofdlocatie in Amsterdam zoekt een Junior Recruitment Consultant Engineering!

Feel free to contact

Lars Volkers, Account manager

Apply now

About this role

Hoe jouw dag er ongeveer uitziet? Dat verschilt per keer, maar we kunnen wel vast een schets maken… Je dag begint op ons kantoor in Amsterdam, waar je jouw collega’s een korte heads-up geeft over wat er zoal op jouw agenda staat. Die agenda is lekker vol vandaag: je hebt vanmiddag een koffie-afspraak met een nieuwe klant en je hebt nog een call staan met een kandidaat die al aan de slag is, want je bent benieuwd hoe het met hem gaat. Bovendien zoek je nog geschikte professionals die het team van een bestaande klant kunnen versterken. Je hebt zelf al wat mensen op het oog, maar je wil het bedrijf graag meer opties geven. Als je jouw mailbox opent, merk je dat je voor die extra kandidaten niet ver meer hoeft te zoeken. Een collega-sourcer heeft jouw lijst aangevuld met een hele rits aan nieuwe mensen die interesse hebben in de functie. Fantastisch! Je besluit hun documenten later vandaag goed te lezen, voordat je contact met hen opneemt.

Het is nu namelijk tijd om naar die nieuwe klant te gaan! Op dit nieuwe contact ben je extra trots, want je hebt hem zelf binnengehaald. Het bedrijf heeft op korte termijn twee Mechanical Engineers nodig. Jij kent Mechanical Engineers bij de vleet. Maar voordat je actie onderneemt, wil je eerst even weten of ze nog aan specifieke competenties moeten voldoen. Tijdens dit koffiemoment bespreek je ook de stand van zaken van de klant in het algemeen. Wat zijn de toekomstplannen van het bedrijf? En hoe gaan ze dit doen met de personeelsplanning? Hoe kan Brunel hierbij helpen? Als je even later terug bent op kantoor, bel je de meest geschikte kandidaten van de lijst van vanmorgen. Je besluit ze vrijwel allemaal voor te stellen aan de klant en bedenkt: mochten zij het bij dit bedrijf niet worden, dan heb je nog genoeg andere bedrijven in je netwerk die om hen staan te springen.

Lees ook: Pas op voor de salestijger.

About you

Ben jij onze nieuwe Junior Recruitment Consultant in Amsterdam? Check dan even of je aan deze punten voldoet:

 • Je hebt een hbo-diploma, het liefst van een relevante studie
 • Je hebt enige relevante werkervaring
 • Je beschikt over behoorlijk wat overtuigingskracht
 • Je bent sterk in je communicatieve vaardigheden

What we offer

Je helpt anderen steeds een stap verder in hun loopbaan. Maar bij Brunel bouw je ook aan je eigen carrière! Zo werken we met interne cursussen die jou steeds beter maken in je vak. Bovendien hebben we een eigen online bibliotheek die vol staat met allerlei e-books die voor jou als sales professional onmisbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan boeken over verschillende marketingstrategieën, of over hoe je een écht goede coach wordt. Verder bieden we:

 • Een gunstige pensioenregeling
 • Collectiviteitskorting op individuele verzekeringen
 • Kans op interessante bonussen
 • Een auto, laptop en smartphone van de zaak
 • Een goed startsalaris
 • Korting op culturele en sportieve uitjes

About us

Kijk niet raar op als je op kantoor een collega hoort praten over hoe onze locatie in Houston bepaalde zaken aanpakt, of als jouw collega een call voert in vloeiend Duits. We werken namelijk vanuit 35 landen over de hele wereld en daar zijn we trots op! We waren nooit zo groot geworden als we niet elke dag enkel en alleen gingen voor de beste match tussen professional en bedrijf. En hierin ben jij een onmisbare schakel. Dus. Stap jij in de wereld van Brunel? Solliciteer direct!

Summary

 • Vacancy number: IPUB11783
 • Location: Amsterdam
 • Market: Services
 • hours per week: 40
 • Branche: Sales & Marketing
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Sales
 • Closing date: Sunday, January 27, 2019
Apply now

Feel free to contact

LV

Lars Volkers

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 5055

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Junior Recruitment Consultant Engineering - Noord Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to