Safety Officer

PUB294947

About this role:

Trivium Packaging is een wereldleider in metalen verpakkingen en is recentelijk ontstaan uit een fusie tussen Exal Corporation en de Food & Speciality-business van Ardagh Group. Trivium heeft meer dan 60 locaties wereldwijd en circa 8000 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Trivium maakt oneindig recyclebare metalen verpakkingen voor diverse marktsegmenten zoals (baby)voeding, dranken, spuitbussen en verf.

De Safety Officer adviseert gevraagd en ongevraagd de plantmanager en de rest van de lokale organisatie op basis van arbowetgeving en Triviums policies en bestpractices over het te voeren arbobeleid. Hij/zij coördineert en ziet toe op de uitvoering en naleving van risico-inventarisaties en -evaluaties en kan deze ook zelf maken, alsmede de opstelling van plannen van aanpak en de voortgang daarvan. Audits doen is onderdeel van de functie. Hij/zij budgetteert i.o.m. de plantmanager veiligheidsinvesteringen en ziet toe of werkt mee aan de uitvoering hiervan. De Safety Officer vervult de vraagbaakfunctie voor medewerkers, managers en de ondernemingsraad en maakt deel uit van werk-en projectgroepen m.b.t. wijzigingen in gebouwen, machinepark of lay-out. Hij/zij faciliteert het hoofd BHV en de BHV-organisatie inzake de overleg- en opleidingenstructuur. Hij/zij ziet toe op een adequaat voorlichtings-, instructie-en communicatieprogramma. De Safety Officer is de voorzitter van het veiligheidsoverleg en verzorgt registraties van gevaarlijke situaties en bedrijfsongevallen in de daartoe geëigende systemen. Hij/zij verzorgt inkoop van niet-standaard PBM’s voor de locatie. Hij/zij volgt actief de ontwikkelingen in het vakgebied. Hij/zij neemt deel aan het landelijke safety-overleg met de collega’s in de zusterbedrijven.

What you need to bring:

Voor deze functie dien je te beschikken over:

 • een opleiding op hbo-niveau (op het gebied van Integrale Veiligheid of Hogere Veiligheidskunde)
 • ruime en relevante werkervaring, bij voorkeur in een productieomgeving;
 • een onafhankelijke, maar ook pragmatische beroepshouding;
 • indirecte leidinggevende ervaring en ervaring in verandertrajecten;
 • affiniteit met techniek;
 • resultaatgericht-, mensgericht- en oplossingsgerichtheid;
 • ervaring met het verbeteren van de veiligheidsprestaties;
 • constructieve en opbouwene persoonlijkheid, ook onder druk;
 • de kunde om succesvol processen in kaart brengen en verbeteren;
 • ervaring in het initiëren, stimuleren, coachen, coördineren en monitoren van acties waarmee de klant zijn prestaties kan verbeteren.

Benefits:

Als Safety Officer draag jij veel verantwoordelijkheid. Daarom ontzorgen wij jou graag. Vooral als het gaat om je financiën en het regelen van je contract. Start je bij een van onze opdrachtgevers, dan kom je namelijk bij Brunel in dienst. En als Bruneller krijg je:

 • een marktconform salaris, zelfs al werk je steeds voor verschillende opdrachtgevers;
 • verschillende realistische bonuskansen, die je goede salaris nóg beter maken;
 • opleidings- en cursusmogelijkheden in jouw vakgebied op kosten van Brunel;
 • uiteraard een voordelige pensioenregeling en korting op je zorgverzekering;
 • toegang tot allerlei evenementen, feesten en borrels.

Anything Else?

Elk schip heeft een kapitein nodig, want hoeveel goede schippers en matrozen er ook aan boord zijn, ze hebben altijd sturing nodig. Voor jouw vak geldt hetzelfde: met de uiteenlopende kennis en expertise in het team, werken jullie samen toe naar dat ene gezamenlijke doel. Maar als Safety Officer bepaal jij de richting, hak je knopen door en kijk je waar nodig mijlenver vooruit. Alleen dan slaagt het, en daar doe je het voor!

Bij Brunel is dat niet anders. Iedereen werkt op zijn of haar manier mee aan ons gezamenlijke doel: het verbinden van de beste specialisten aan de best passende bedrijven. Bij Brunel zijn wij eigenlijk een soort carrièreboot, waarmee wij varen in de richting van succesvolle carrières voor al onze specialisten. En jij bent welkom aan boord! Vaar je met ons mee? Solliciteer dan direct.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Valerija Usova is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB294947

Account manager

Valerija Usova
Brunel Netherlands Eindhoven
v.usova@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement