Regulatory Affairs Officer

PUB292880

About this role:

Brunel is vandaag de dag actief in verschillende markten. In België maakt de Life Sciences hier een groot deel van uit. Zo weken we samen met verschillende bedrijven in de biotech, farma, food en cosmetica. Aangezien er van onze klanten uit een grote vraag naar consultants is, zijn wij nog op zoek naar extra medewerkers om ons team van Life Sciences specialisten uit te breiden.

Zo zijn we nog op zoek naar verschillende RA-specialisten. Hieronder vind je de omschrijving van één van de huidige openstaande RA projecten als RA Officer bij één van onze klanten in Medical Devices. Stuur zeker je cv door als je nog op zoek bent naar een nieuwe job in de Regulatory Affairs wereld!

Als RA Officer zal je ondersteuning bieden bij het onderhoud van wereldwijde productlicenties van het bestaande productportfolio in overeenstemming met de toepasselijke wetgevingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de RA Manager.

 • Je volgt actief de relevante (internationale) wet- en regelgeving en normen en aangrenzende wetgeving op het gebied van de diensten en producten die worden vervaardigd en bepaalt de impact hiervan.
 • Je adviseert en coördineert de goedkeuring van de registratie van de producten, hiervoor verzamel je onder andere alle nodige gegevens voor het samenstellen van het registratie- of vernieuwingsdossier. Je zorgt ervoor dat de producten wereldwijd voorzien zijn van de juiste, juridische licenties.
 • Je bent verantwoordelijk voor het plannen, aansturen of coördineren van werkzaamheden in het productieproces om te garanderen dat in overeenstemming met regelgeving en standaard handelswijze wordt gewerkt.
 • Je bent een cruciale schakel tussen het bedrijf en de health authorities, notified bodies en regelgevende instanties.
 • Je biedt ondersteuning aan Product Life Cycle-teams met jouw RA-expertise om ervoor te zorgen dat acties worden geïmplementeerd in overeenstemming met de toepasselijke wetgevingen en richtlijnen.

What you need to bring:

 • Je hebt een diploma in de Life Sciences (Biotechnologie, (Bio)chemie, Biologie, Biomedische Farmacie,…).
 • Je kan jezelf goed uitdrukken in de Engelse en Nederlandse taal
 • ¿Hablas Español? Kennis van Spaans is namelijk een plus! :-)
 • Je hebt ervaring met de Europese wetgeving en je bent al in aanraking geweest met Europese submissies
 • Je hebt reeds enkele jaren ervaring binnen een gelijkaardige rol in Medical Devices en/of IVD

  Benefits:

  Als consultant van Brunel verzeker je jezelf van een betrouwbare werkgever, die je snel op de plek brengt waar jij je ambities waar kunt maken. Wij bieden je een sterk en wereldwijd netwerk met interessante opdrachtgevers binnen jouw vakgebied. Kortom, de flexibiliteit van consultancy in combinatie met de zekerheid van een verbintenis op lange termijn.
  En last but not least, je geniet uiteraard van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een vast contract van onbepaalde duur, een aantrekkelijk salaris en een firmawagen.

  Start applying immediately

  Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
  Apply now

  Any questions remaining?

  Your consultant, Max Temmerman is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
  PUB292880

  Account manager

  Max Temmerman
  Brunel Belgium Mechelen
  m.temmerman@brunel.net

  Want new jobs sent to your inbox daily?

  Sign up for the Brunel job alert

  Look at our privacy statement