Recruiter Engineering

PUB280477

About this role:

Jij ziet overal kansen en mogelijkheden en hebt een winnaarsmentaliteit waar anderen alleen maar van kunnen dromen. Jouw ambitie? Succesvol worden als Recruiter. Appeltje-eitje, met jouw doelgerichtheid, doorzettingsvermogen en goede adviesvaardigheden. Het is zonneklaar: jij bent de Recruiter Engineering die wij zoeken voor ons team in Eindhoven!

Je bent al behoorlijk bekend met de ins & outs van het recruitmentvak. Maar wat kun je verwachten van deze functie bij Brunel? In Jip-en-Janneketaal: je gaat continu op zoek naar de beste match tussen klant en kandidaat.

Alles om ervoor te zorgen dat Brunel altijd eersteklas specialisten detacheert aan passende opdrachtgevers. Je bent dus een matchmaker in businessland! En heb je een goede match gemaakt? Dan zorg je ervoor dat die ook goed blijft.

Kortom: als Recruiter Engineering bij Brunel in Eindhoven heb jij een veelzijdige functie met veel doorgroeimogelijkheden in handen. Want heb je dit een tijd gedaan en ben je toe aan iets nieuws, dan kun je altijd verder als Recruitment Consultant, Sourcing Consultant, Executive Consultant, Managing Consultant of noem het maar op; de mogelijkheden zijn eindeloos!

What you need to bring:

Ben je enthousiast geworden over deze functie en wil jij aan de slag als Recruiter Engineering? Dan staat jou een mooie werkplek op de High Tech Campus in Eindhoven te wachten. Herken jij jezelf in onderstaand profiel?*

 • Je hebt hbo- werk- en -denkniveau
 • Je beschikt over minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Je communicatieskills zijn prima (ook in het Engels)
 • Je kijkt ernaar uit om je te gaan verdiepen in de engineeringsbranche
 • Je beschikt over goede commerciële vaardigheden
 • Je bent enthousiast, daadkrachtig en sociaal vaardig

*Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Benefits:

Jij krijgt alle ruimte voor zelfontwikkeling, want Brunel is een werkgever die hier graag over meedenkt. Samen met je leidinggevende stippel je bijvoorbeeld een persoonlijk opleidingsplan uit. Cursussen en onze digitale bibliotheek zullen je helpen om verder te groeien in je carrière. Verder bieden we:

 • Een uitstekend salaris tussen € 2.369,- en € 4.600,- (op basis van je ervaring)
 • Diverse aantrekkelijke bonuskansen
 • Auto, tablet en smartphone van de zaak
 • Een gunstige pensioenregeling
 • Korting op bioscoopkaartjes, festivals en de sportschool
 • Het gezelligste team, legendarische feesten en vele uitjes

Anything Else?

Je komt terecht in een bedrijf met meer dan 10.000 werknemers, waarvan het grootste deel werkt bij onze opdrachtgevers. Maar jij komt te werken op kantoor Eindhoven op de High Tech Campus, inmiddels uitgeroepen tot de slimste vierkante km ter wereld! Kantoor Eindhoven is een van de zeven Brunelkantoren in Nederland. Verder hebben we kantoren in zo’n 35 landen over de hele wereld. Het kan dus zomaar zijn dat je een mailtje krijgt van een collega uit India, of dat je collega’s aan de telefoon in het Engels of Duits hoort praten. Jij gaat dus aan de slag voor de Businessline Engineering, een branche die continu in beweging is en daardoor de meest up-to-date professionals keihard nodig heeft. En jij gaat ervoor zorgen dat die gewilde experts hun weg vinden naar de beste bedrijven.

Dus stel. Je reageert op deze vacature en... je wordt aangenomen! Wat gebeurt er dan? In het kader van de ‘100% leren filosofie’, gooien we je niet zomaar in het diepe. Integendeel, je wordt direct voorbereid op een vliegende start van jouw recruitmentcarrière. Als kersverse Bruneller sturen we je eerst drie dagen naar de Veluwe. Niet voor een weekendje weg, maar voor bootcamp, jouw eerste trainingen en gezellige kennismakingsavonden met nieuwe collega’s! Na deze ‘Getting Started’ sla je jouw vleugels uit, en ben je er klaar voor om kandidaten voor je te winnen. Durf jij de uitdaging aan? Solliciteer direct.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Peter Berrevoets is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB280477

Account manager

Peter Berrevoets
Brunel Netherlands Eindhoven
p.berrevoets@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement