Bouwkundig Calculator

Groningen - Groningen - Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Construction & Commissioning - Vocational School

Het technisch inzicht om een project cijfermatig in kaart te brengen, dat heb jij als geen ander. Verder ben je deskundig, onderzoekend en werk je gedetailleerd. Klaar om de puntjes op de i te zetten? Lees dan snel verder!

Feel free to contact

Anouk Tapper, Account manager

Apply now

About this role

Als Bouwkundig Calculator kun je aan de slag bij de meest uiteenlopende projecten. Verschillende opdrachtgevers vragen om jouw inzicht en adviezen om van hun project een succes te maken. Dit betekent dat je je niet alleen bezighoudt met het opstellen van werkbegrotingen op basis van de betreffende calculaties, maar ook met het beoordelen van bestekken en technische adviezen. Daarnaast stel je ramingen en calculaties op, net als de risico- en tijdsanalyse van het project. Naar aanleiding van jouw voorbereidende werk kunnen er flinke stappen gezet worden!

De specifieke werkzaamheden die je uitvoert, zijn per opdrachtgever en project verschillend. Om ervoor te zorgen dat je iedere keer weer op je plek zit, kijken we altijd samen naar wat er op dat moment het beste bij jou past. Qua diversiteit in opdrachtgevers kun je denken aan architectenbureaus, ingenieursbureaus en grotere (overheids-)diensten.

About you

Aan de slag via Brunel? Kijk dan of je het volgende in huis hebt:

 • Een mbo of hbo-opleiding in de richting van Bouwkunde of Civiele Techniek
 • Relevante werkervaring
 • Nauwkeurigheid, stressbestendigheid en een analytisch denkvermogen
 • Goede communicatieve vaardigheden

What we offer

Word je gedetacheerd door Brunel, dan kun je altijd rekenen op een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. Ook hebben wij een uitstekend secundaire arbeidsvoorwaardenpakket met voordelen die bij jou passen, zoals reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling. Bij Brunel heb je recht op 26 vakantiedagen, met daarnaast de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen.

En daar blijft het niet bij. Wat dacht je van kortingen op je sportschoolabonnement en op culturele activiteiten? Of collectiviteitskorting op individuele verzekeringen? Als je je ook nog verder wil blijven ontwikkelen, zit je bij ons helemaal goed: met ons uitgebreide pakket aan trainingen werk je niet alleen aan je soft skills, maar heb je ook nog de mogelijkheid om je verder te certificeren in je eigen vakgebied.

About us

Sinds 1975 verbindt Brunel specialisten en opdrachtgevers met elkaar. Ooit begonnen binnen de Engineeringsbranche, maar inmiddels zijn we ook gespecialiseerd in de vakgebieden IT, Finance & Risk, Insurance & Banking, Legal, HR en Marketing & Communicatie. Niet alleen in Nederland brengen wij experts en bedrijven bij elkaar. Op dit moment doen we dit al in 35 landen, samen met meer dan 10.000 collega’s. Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast over de kansen die de rol van Bouwkundig Calculator biedt? Solliciteer direct; we verwelkomen je graag!

Summary

 • Publication: PUB242291
 • Location: Groningen
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building & Construction
 • Education level: Vocational School
 • Area of expertise: Construction & Commissioning
 • Closing date: Friday, January 10, 2020
Apply now

Feel free to contact

AT

Anouk Tapper

Account manager Brunel Netherlands Groningen

+31 50 520 9734

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Bouwkundig Calculator - Groningen

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to