Front-end Developer

GROENLO - Gelderland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Software Development & Application Management - Professional Bachelor

Gek op de nieuwste snufjes op het gebied van IT? Dan zit je bij dit technologiebedrijf wel goed; als Front-end Developer bij onze opdrachtgever ontwikkel je interfaces op basis van de meest moderne frameworks. Sterker nog: je bent bij onze opdrachtgever de ontwikkelaar die een systeem ontwikkelt voor ándere ontwikkelaars. Volg je het nu nog? Reageer dan vandaag!

Feel free to contact

Ralph Janssen, Account manager

Apply now

About this role

Voor een innovatief technisch systeem werk jij als Front-end Developer aan een nieuwe user interface. Dit systeem, dat is gericht op het gebruiksgemak van intercoms, chiplezers, videocamera’s en meer, wordt voornamelijk ingezet voor de beveiliging van gebouwen. Daarbij heeft het ook een monitorende functie, waarmee het productiviteit, creativiteit en prestaties meet. Een innovatief apparaat dus, waarvan je het hoe en wat bij start tot in detail hoort…

Belangrijk is in elk geval dat het systeem niet alleen díént voor gemak, maar ook zo óógt. Je gaat dus voor een gelikt resultaat. Eerst win je daarvoor informatie in bij collega’s, waarna je die vervolgens vertaalt naar Javascript, Typescript, HTML5 of CSS3. Met behulp van wat tooling, zet jij als Front-Developer de user interface neer waar onze opdrachtgever van droomt.

About you

Wil jij een fantastische interface neerzetten, dan is specifieke (IT-)kennis uiteraard onmisbaar. Programmeertalen, frameworks en tools zitten toch allemaal anders in elkaar. Los van een hbo- of wo-diploma richting IT, ben je als Front-end Developer bij dit bedrijf dus thuis in:

 • Javascript, Typescript, HTML5, CSS3 en Sass
 • Angular, React JQuery, Protractor, Jasmine en Karma
 • Webpack, RESTful, JSON object format, Node.js en NPS
Check? Hoe meer je er afvinkt, hoe meer kans je maakt. Oh, en hopelijk is je Engels goed in zowel woord als geschrift. Je schakelt namelijk veel met internationale collega’s.

What we offer

Het technologiebedrijf waar jij als Front-Developer begint, is slechts één van de honderden bedrijven waar jij via ons aan de slag kunt. Want wist je dat je een contract krijgt bij Brunel? Dat heeft namelijk zo zijn voordelen. Ziet de interface bij deze opdrachtgever er nu écht wel gelikt uit? Dan ga jij gewoon verder met je volgende job. Dit blijft namelijk gewoon hetzelfde:

 • Jouw jaarlijkse opleidingsmogelijkheden op kosten van Brunel
 • De voordelige pensioenregeling waar je via ons mee spaart
 • Kortingen op het gebied van verzekeringen, sport en cultuur
 • Begeleiding – telefonisch en face-to-face – door jouw vaste consultant
En natuurlijk krijg je ook een lekker salaris. Maar als je het een beetje goed aanpakt, staat de hoogte daarvan allesbehalve vast.

About us

Je bent vast nieuwsgierig aan wat voor systeem je als Front-end Developer precies gaat werken. Nou blijft dat nog een beetje mysterieus, maar wél kunnen we iets meer weggeven over de omgeving. Dit internationale bedrijf gebruikt technologie namelijk voor oplossingen. Niet zomaar voor technische snufjes ter vermaak en ontspanning, maar voor het aanpakken van daadwerkelijke (maatschappelijke) problemen. Zo draagt dit bedrijf onder andere bij aan technologische ontwikkelingen voor schoon drinkwater wereldwijd! En ook voor systemen en oplossingen dichter bij huis, zoals voor de bibliotheek, winkel of zorginstelling bij jou om de hoek. Want waar de medewerkers bij dit bedrijf ook aan werken, de gebruiker staat altijd centraal. Vanzelfsprekend doet het er dan niet meer toe waar, of hoe groot een probleem is. Waar een probleem is, is een oplossing. Ook werken aan slimme technologische oplossingen? Solliciteer dan meteen.

Summary

 • Publication: PUB241081
 • Location: GROENLO
 • Market: Services
 • Hours per week: 40
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Software Development & Application Management
 • Closing date: Sunday, January 5, 2020
Apply now

Feel free to contact

RJ

Ralph Janssen

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 40 257 8216

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Front-end Developer - Gelderland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to