Channeldesk Trainer

Utrecht - Utrecht - Netherlands - Insurance & Banking - Banking - Front Office & Sales - Academic Bachelor

Complete bedrijven helpen om software beter te begrijpen. Via groepen die jij via skype, mail of op locatie traint. Als Channeldesk Trainer bij een Nederlandse grootbank bouw jij mee aan de toekomst van online betalingsverkeer. Maar eerst ga je daarvoor zélf op training. Jezelf trainen voor deze job als Channeldesk Trainer in Amsterdam? Solliciteer direct.

Feel free to contact

Jim de Jager, Account manager

Apply now

About this role

Na je eigen trainingstraject loop je óver van kennis, dus hoog tijd om die goed te benutten. Met headset op achter je pc of voor een beamer op locatie bij de klant, breng jij (nieuwe) gebruikers alles bij over de Electronic Banking-producten van deze bank. Je zorgt ervoor dat gebruikers de omgeving door en door (oftewel: ook zonder jouw hulp) begrijpen. Zakelijke klanten kunnen meer dan honderd rekeningen voor maar liefst 10.000 transacties tegelijkertijd hebben!

Na iedere training evalueer je nauwkeurig wat goed ging en wat beter kon. Goede trainingen zorgen namelijk ook voor minder drukte op de servicedesk. Want IT-minded als je bent lever je naast jouw trainersrol ook technische support. Via de eerste- en tweedelijn beantwoord je allerlei ‘how-to’-vragen over onder andere foutmeldingen, formaten en de compatibiliteit met diverse browsers.

Veel vragen op de servicedesk beantwoord je zelfstandig, omdat juist jij veel van de platformen afweet. Zodra het te technisch wordt zet je vragen door naar de derdelijn. Je weet namelijk heus dat tijd soms écht geld is: bedrijven als NS en Jumbo – klanten van deze bank – tellen alleen al duizenden pintransacties per dag! En die moeten allemaal goed verwerkt worden. Help jij klanten goed op weg?

About you

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat je gemakkelijk voor grote groepen spreekt. Je hebt er absoluut geen problemen mee als iedereen naar jou kijkt, want je weet waar je het over hebt. Dat zit ‘m er deels in dat je:

 • Je tijdens jouw eigen trainingstraject voor 200% gaat inzetten
 • Al thuis bent in online software, risicomanagement en compliance
 • Extravert bent en gemakkelijk op mensen afstapt voor gesprekken
 • Affiniteit hebt met IT en zowel klantgericht als resultaatgericht bent

What we offer

Geen podiumangst, maar podiumgeluk: jij haalt energie uit het spreken voor groepen. En dat brengt je misschien wel nóg meer geluk, namelijk een contract bij Brunel! Als Channeldesk Trainer bij Brunel in dienst kun je hier in elk geval op rekenen:

 • Een salaris van minimaal € 2.500,- en maximaal € 3.500,- per maand
 • Diverse opleidingsmogelijkheden ter bevordering van jouw loopbaan
 • Je personal career coach – ook trainers verdienen hun eigen coach
 • Nog meer trainingsopties, voor als je er geen genoeg van kunt krijgen
 • Kortingen op verzekeringen, sportscholen en culturele evenementen

About us

Je saldo checken, een Tikkie sturen en met Ideal betalen. Allemaal eenvoudige handelingen die wij met enkele bewegingen realiseren. Gemak dient de mens, ziet ook onze opdrachtgever in. Deze grootbank wordt zelfs met de dag een beetje digitaler. Voor een grote groep mensen zo vanzelfsprekend als maar kan, voor de andere groep een stuk minder. Groeide je er niet mee op of heb je weinig met ‘online’, dan ís het ook best lastig als alles verandert. Onze opdrachtgever wil dat niemand de boot mist; dat iedere klant zich gehoord én geholpen voelt. Want bankzaken zijn voor iedereen, jong en oud, online en offline. Daarom zet deze grootbank in op complete services voor alle klanten. Zakelijke klanten maken bijvoorbeeld veel gebruik van digitale platformen, en die hebben nog wel een gebruiksaanwijzing. Klopt, dat zijn de platformen waar jij straks trainingen over geeft! Mits je deze kans aangrijpt, natuurlijk. Zie jij jezelf nu al trainingen geven aan tientallen groepen? Solliciteer direct.

Summary

 • Publication: PUB240798
 • Location: Utrecht
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 40
 • Branche: Banking
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of expertise: Front Office & Sales
 • Closing date: Thursday, January 2, 2020
Apply now

Feel free to contact

JJ

Jim de Jager

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31 30 272 7416

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Channeldesk Trainer - Utrecht

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to