Hypotheekacceptant

Amersfoort - Utrecht - Netherlands - Insurance & Banking - Mortgage - Back Office & Administrations - Professional Courses

De basis van jouw werk? Dat is het laten uitkomen van de droom van veel van jouw klanten: het hebben van een eigen huis. In dit geheel ben jij de persoon die met beide benen op de grond blijft staan en deze dromen op een realistische manier verwezenlijkt. Als Hypotheekacceptant met ervaring weet jij namelijk precies hoe dat in zijn werk gaat.

Feel free to contact

Chris Hulsegge, Account manager

Apply now

About this role

Je staat veel in contact met de klanten van je opdrachtgever, een bekende grootbank. Deze klanten zijn mensen die stuk voor stuk hun droom willen invullen door middel van het kopen van een huis. Maar als Hypotheekacceptant onderhoud je meerdere lijntjes. Met intermediairs, makelaars en notarissen, bijvoorbeeld. En met de interne hypotheekadviseurs, natuurlijk. Samen vertalen jullie de wens van de klant naar een situatie waar alle partijen profijt van hebben. Je taak binnen dit geheel is kristalhelder: je analyseert, beoordeelt en fiatteert hypotheekaanvragen en legt de kredietwaardigheid van de aanvrager naast de grootste risico’s.

Je behandelt dus niet alleen de meest complexe dossiers, je hebt veel ervaring en laat jouw minder ervaren collega’s graag leren van je kennis. Oh, en de opdrachtgever heeft zelfs een aparte dochteronderneming, speciaal voor hypotheken. Dat zegt behoorlijk wat over hoe goed de hypothecaire tak van het bedrijf loopt. Maar wat goed is, moet goed blijven. Daarom zet jij je kritische blik ook in bij het bedenken van interne verbetermogelijkheden.

About you

Je draait al een behoorlijke tijd mee in jouw functie: minstens 2 jaar. De certificaten Wft Basis, Wft Hypothecair Krediet en Wft Vermogen heb je dan ook al lang op zak en je oplossingsgerichte instelling heb je vaker dan eens beproefd. Kortom, een leidinggevende rol lonkt. Coördinerende taken als dag- en weekstarts leiden, aansluiten bij projectgroepen en het verzorgen van planningen zijn je dan ook op het lijf geschreven. En dat is precies waarom je solliciteert, toch?

What we offer

Misschien heb je een van de Wft’s toch nog niet in de pocket. Of wil je nóg meer kennis opdoen op het gebied van de Wet op het Financieel Toezicht. In dat geval ben je bij ons net zo goed welkom. We hebben hierboven namelijk één belangrijk punt niet benoemd; dat we graag zien dat je blijft bijleren. Je nieuwsgierigheid naar wat je nog niet weet, belonen we met de meest uiteenlopende cursussen. Daarbij hebben we het niet alleen over hard skills, want een leider heeft soft skills net zo hard nodig. We leren je bijvoorbeeld alles over hoe je écht naar mensen kijkt en met ze mee kunt denken over hun ontwikkeling. Verder bieden we je:

 • Alle kans om deel te nemen aan interessante kennissessies
 • Een fijn salaris mét meerdere bonuskansen
 • Korting op de sportschool en op verschillende verzekeringspremies
 • Een voordelige pensioenregeling
 • Korting op bijvoorbeeld bioscoopkaartjes en theatertickets

About us

De opdrachtgever waar je aan de slag gaat, gaat voor duidelijkheid. Klanten kunnen veel zaken via de website al uitzoeken, daarvoor hoeven ze geen contact te zoeken met jou of je teamgenoot. Het resultaat is even simpel als doeltreffend: jullie hoeven minder tijd te besteden aan huis-tuin-en keukenzaken en hebben zodoende meer tijd en aandacht voor complexe zaken. Kwaliteit gaat volgens de bank immers voor kwantiteit. Volgens ons ook, daarom hebben we al jaren een prima samenwerking met deze opdrachtgever. Een samenwerking waarin jij met jouw ervaring onmisbaar bent. Solliciteer, dan vertellen we je nog veel meer over deze functie!

Summary

 • Vacancy number: PUB236182
 • Location: Amersfoort
 • Market: Insurance & Banking
 • hours per week: 36
 • Branch: Mortgage
 • Education level: Professional Courses
 • Area of Expertise: Back Office & Administrations
 • Closing date: Monday, December 30, 2019
Apply now

Feel free to contact

CH

Chris Hulsegge

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31 6 57 30 1582

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Hypotheekacceptant - Utrecht

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to