Projectleider Renovatie

PUB288192

About this role:

De projectleider staat in voor de opvolging van A tot Z van een grootschalige renovatie van sociale woningen.

De projectleider staat in voor de opvolging van A tot Z van een grootschalige renovatie van sociale woningen. Je staat in voor de uitvoering van het project, je onderhoudt het dagelijks contact met de partners die verbonden zijn aan het project. Indien er onverwachte situaties voorvallen, werk je de oplossingen hiervan uit voor de klant. Je beschikt over excellente people skills, hiermee coach je en stuur je de eigen mensen op de werf en de onderaannemers aan. Uiteindelijk ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van het project. Gedurende het hele project wordt de projectleider bijgestaan door een ervaren projectmanager.

What you need to bring:

De projectleider heeft een grondige technische bagage op zak. Het is belangrijk dat je vlot in de omgang bent, beslissingen durft nemen en zo als één teamplayer binnen de afdeling staat.

Benefits:

Jouw carrière een boost geven is datgene waarvoor wij elke dag opstaan. Bij Brunel gaan wij net dat stapje verder voor jou.

Als je aan de slag gaat binnen ons specialisme Construction kom je terecht in een hechte community van Projectleiders, Werfleiders, Werkvoorbereiders, Calculators, etc. Bovendien word je opgevolgd door niet één, maar twee Brunellers. Jouw Account Manager, maar daarbovenop ook een Talent Advisor dat jouw vast aanspreekpunt blijft doorheen je carrière. Deze persoon is jouw luisterend oor en gaat samen met jou opzoek naar de beste ervaring om jouw talent verder uit te bouwen.

Klaar voor die extra stap? Solliciteer vandaag.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Celien Deltombe is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB288192

Account manager

Celien Deltombe
Brunel Belgium Mechelen
c.deltombe@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement