Projectleider Gevelbekleding

PUB293402

About this role:

Wij werven een Projectleider Gevelbekleding aan, Freelancers zijn ook welkom!

De Projectleider staat in voor de organisatie , coördinatie en controle van meerdere projecten binnen de gevel- en dakbekleding. Je onderhoudt nauw contact met de klant, onderaannemers en personeel. Mede dankzij een goede opvolging van de werven, garandeer je een kwalitatieve uitvoering van de beplatingswerken.

What you need to bring:

Je beschikt over een hoger technisch diploma in een bouwkundige richting of gelijkwaardig door ervaring. Bij voorkeur heb je al een aantal jaren achter de rug binnen een leidinggevende rol. Met de nodige mensenkennis weet je de uitvoerende teams te motiveren. Verder kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands en in het Frans, kennis van Engels of Duits is een pluspunt.

Benefits:

Je krijgt een vast contract van onbepaalde duur bij onze klant met een marktconform loon en mooie extra legale voordelen.Projectleiders op zelfstandige basis komen ook in aanmerking.

Anything Else?

Wij bieden je een afwisselende job met opleidingsmogelijkheden binnen een jonge en dynamische ploeg in volle expansie, het salaris en extralegale voordelen afgestemd op functie en ervaring. Bovenal kom je terecht in een stevige bedrijfsstructuur met aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij realiseren dit vanuit onze open en correcte bedrijfsvoering.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Celien Deltombe is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB293402

Account manager

Celien Deltombe
Brunel Belgium Mechelen
c.deltombe@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement