Projectleider Energietechniek

PUB301132

About this role:

Als Projectleider draag je de verantwoordelijkheid voor een of meerdere projecten, in dit geval binnen de Energiesector, een van de meeste dynamische branches van het moment en voor de toekomst.

De energiesector is dynamisch en in transitie. Binnen de tak Energie richten ze zich bij onze opdrachtgevers op de opwekking en distributie van energie en worden ze steeds meer actief in de duurzame oplossingen. De projecten waar jij als Projectleider Energietechniek aan meewerkt, vinden plaats bij zowel de grotere spelers in de markt als bij de start-ups. Voorbeelden hiervan zijn Alliander, Vattenfall, ENGIE, AEB maar ook SunProjects past binnen deze portefeuille.

Ben jij iemand met ervaring binnen de opwekking en krijg je het meeste energie van werken binnen de dynamiek van een centrale of ligt jouw voorkeur juist binnen de Stadswarmte? In de rol van Projectleider bij Brunel kan dit allemaal.

Wij zijn namelijk op zoek naar een Projectleider die zich voor langere termijn wil inzetten op verschillende projecten om onze opdrachtgevers te ondersteunen in deze energietransitie. Als Bruneller ben je resultaatgericht en toon je ondernemerschap. Integriteit en vertrouwen gaan bij jou hand in hand, samen met persoonlijke aandacht en interesse.

What you need to bring:

Eigenlijk beschik jij over het beste van twee werelden: de juiste technische hardskills én indrukwekkende softskills. Waar die skills als Projectleider Energietechniek precies uit bestaan? Hieruit:

 • Jij weet hoe je een inspirerend verhaal moet delen
 • Een hbo-/wo-diploma van een technische opleiding in de richting van Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Maritiem Officier
 • Minimaal 2 jaar ervaring als Projectleider in een (energie)technische omgeving
 • Uitstekend technisch, analytisch, planmatig en organisatorisch inzicht
 • Je communiceert net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands

Benefits:

Als Projectleider Energietechniek heb jij het straks razend druk met projecten. Hoe fijn is het dan als zorgen daarbuiten geen zorg meer zijn? Je financiële zekerheid of ontwikkeling, bijvoorbeeld. Daar denken wij bij Brunel namelijk graag over mee! Kom je bij ons in dienst, dan kun je onder andere rekenen op:

 • Eén contract waarmee je deuren opent naar al onze opdrachtgevers
 • Trainingen gericht op het vergroten van jouw projectmanagement skills
 • Een fijn salaris dat ook nog eens stijgt naarmate jij ervaring opdoet
 • Korting op allerlei verzekeringspremies, sportscholen, musea en concerten

Anything Else?

Jouw enthousiasme over techniek begrijpen wij bij Brunel maar al te goed. Als organisatie die opgericht is door een Engineer, is begonnen in de engineeringssector en nu nog steeds het allergrootst is in diezelfde sector, is er bij ons geen twijfel over mogelijk: Brunel en techniek gaan hand in hand. Het hele proces van ontwikkelen en vakmanschap voor innovatieve producten geeft ons ongekend veel energie. Sterker nog, niet alleen de technische producten zelf. De Van Dale noemt techniek, los van de verrichtingen die nodig zijn om iets tot stand te brengen, namelijk net zo goed ‘bedrevenheid’. En daar kunnen wij ons goed in vinden. Bedrevenheid komt echt óveral in en om onze organisatie terug. In de mindset van onze interne medewerkers, die van onze opdrachtgevers en natuurlijk die van onze specialisten. Het is niet voor niets dat ‘ondernemerschap’ een van onze belangrijkste kernwaarden is. Wanneer spreken we af?

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Nicky Steenborg is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB301132

Account manager

Nicky Steenborg
Brunel Netherlands Utrecht
n.steenborg@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement