Projectleider E

PUB266870

About this role:

Ligt jouw interesse op het vlak van installatietechniek, ben je creatief en ook nog eens op zoek naar een nieuwe verfrissende uitdaging in de vorm van een interessant project? Zoek dan niet verder. Bij Brunel zijn we namelijk op zoek naar jou; een Projectleider E!

Als Projectleider E zorg jij ervoor dat het vastgestelde resultaat behaald wordt binnen de contractvoorwaarden, besteks- en kwaliteitseisen, planning en werkbegroting. Hierbij signaleer en benut jij (commerciële) kansen. Verder bewaak je de voortgang, de gemaakte kosten en de inkomsten gedurende de projectuitvoering en je draagt zorg voor een periodieke en betrouwbare financiële rapportage.

Omdat je als projectleider verstand hebt van alle projecten, stuur je een team aan in diverse specialismen. Hiernaast schakel je met de opdrachtgevers, partners en leveranciers. Als projectleider kom je tijdens de uitontwikkeling van een project tot verbeteringen van het uitvoeringsproces en stimuleer je jouw team om optimalisaties aan te dragen. Jij vindt de gedeelde verantwoordelijkheid voor een effectief en efficiënt voorbereidings- en bouwproces cruciaal, dus samenwerken is een van jouw speerpunten.

What you need to bring:

Om de functie als Projectleider E op een correcte manier te kunnen uitvoeren, voldoe je aan de volgende functie-eisen:

  • Een afgeronde hbo-opleiding Elektrotechniek/Installatietechniek
  • Minstens 3 jaar werkervaring in grote integrale, multidisciplinaire utiliteitsprojecten
  • Ervaring in het werken met BIM-protocollen
  • Kennis van en ervaring met projectmanagementmethodieken (IPMA of Prince2)
  • Communicatief zeer vaardig; je kunt makkelijk schakelen op alle niveaus

Benefits:

Brunel staat bekend als wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. We verlenen onze diensten binnen de vakgebieden Engineering, Finance & Risk, IT, Legal, Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met 13.000 collega’s vanuit zo'n 35 landen. En we doen dit met focus. Want bij Brunel geloven we erin dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kunt worden.

Met jouw specialisme, talent en ambitie pas je als Projectleider E perfect bij Brunel. We verwelkomen je dan ook graag in onze organisatie, zodat we je kunnen voorstellen aan top 100-bedrijven en/of regionale organisaties. Hier laat je zien wat je kunt: tijdens uitdagende projecten, met de zekerheid van een vast contract, goede begeleiding en grenzeloze mogelijkheden. Mogelijkheden om jezelf binnen Engineering verder te ontwikkelen, samen te werken met andere vakspecialisten en door te groeien. Nationaal en internationaal. Wat heeft jouw voorkeur? Dat bespreken we graag met je!

Anything Else?

De opdrachtgever waar je aan de slag gaat, is een toonaangevende speler als het gaat om grote en complexe projecten. In een informele, collegiale en prettige werkomgeving waarin zij zelfstandigheid en initiatief stimuleren, wordt gewerkt aan installaties die hun klanten optimaal comfort, veiligheid, duurzaamheid en een gezond binnenklimaat opleveren.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Gijs Borkes is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB266870

Account manager

Gijs Borkes
Brunel Netherlands Utrecht
g.borkes@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement