Projectleider Civiele techniek

PUB299166

About this role:

Voor diverse projecten bij diverse partijen hebben wij een Projectleider Civiele techniek nodig. Afhankelijk van jouw kennis, kunde en ambities kunnen wij diverse opties voor jou bieden.

Als Projectleider ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van projecten op het civiele vlak. Jij zet een goed projectteam neer en je draagt zorg voor de kwaliteit, planning en financiele bewaking van projecten. Je vindt het leuk om naast deze verantwoordelijkheid ook je technische kennis in te brengen in de voorbereiding van werken. Ook ben je aanspreekpunt voor alle betrokken partijen zoals de aannemers of opdrachtgever en stuur je deze aan.

What you need to bring:

  • Hbo of wo Civiele Techniek
  • Minimaal 2 jaar ervaring als Projectleider of de ambitie hebben door te groeien naar de rol van Projectleider. Bijvoorbeeld vanuit een werkvoorbereiders rol of vanuit een coördinerende positie.

Benefits:

Afhankelijk van jouw wens en huidige situatie is Brunel zeer flexilbel omtrent de vorm van samenwerken. Wil je op contract komen bij Brunel zelf dan kan dit. Ben jij zelfstandige en wil jij onze hulp m.b.t. het bemiddelen van hele mooie projecten, dan kan dit ook. En meer mogelijkheden, vraag het mij gerust.

Anything Else?

Diverse organisaties in West NL zoeken voor diverse projecten in de civiele techniek mensen die leiding en sturing willen geven op civieltechnische projecten.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Martin Jansen is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB299166

Account manager

Martin Jansen
Brunel Netherlands Utrecht
martin.jansen@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement