Projectleider Bouw

PUB292838

About this role:

Onze opdrachtgever is leverancier van schoon drinkwater en industriewater. Door vele locaties in diverse provincies kan de consument en flink aantal bedrijven in de industrie beschikken over schoon water. Vele productie locaties en ruim 14.000 kilometer leiding in de grond dragen hieraan bij.

Onze opdrachtgever heeft productie-installaties om schoon water te realiseren. Dit zijn installaties voor de levering van drinkwater en industriewater uit bronnen zoals grondwater, oppervlaktewater en afvalwater.

Binnen het team Projects wordt gewerkt aan het realiseren en sturen van projecten, waarbij gebruikers vanaf het begin worden betrokken en risico analyses (FMECA) op elk ontwerp worden toegepast om de robuustheid en onderhoudsbehoefte te bepalen. Binnen het team Projects is ruimte voor een Projectleider bouwkunde ontstaan. Let op! Binnen deze functie zal je het eerste jaar op basis van detachering worden ingehuurd waarna na een jaar de mogelijkheid bestaat voor een vaste functie.
Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, ontwerpen en uitvoering gereed maken van technische projecten. Per project wordt er een team specialisten gevormd, waarbinnen jij je expertise op het gebied van bouwkunde inbrengt.

What you need to bring:

 • Hbo Bouwkunde
 • 3 jaar werkervaring als Coördinator of als Projectleider
 • Willen en kunnen werken in Zeeland
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden

Benefits:

Als Projectleider Bouw heb jij het straks razend druk met projecten. Hoe fijn is het dan als zorgen daarbuiten geen zorg meer zijn? Je financiële zekerheid of ontwikkeling, bijvoorbeeld. Daar denken wij bij Brunel namelijk graag over mee! Kom je bij ons in dienst, dan kun je onder andere rekenen op:

 • Eén contract waarmee je deuren opent naar al onze opdrachtgevers
 • Trainingen gericht op het vergroten van jouw projectmanagement skills
 • Een fijn salaris dat ook nog eens stijgt naarmate jij ervaring opdoet
 • Korting op allerlei verzekeringspremies, sportscholen, musea en concerten

Anything Else?

Jouw enthousiasme over techniek begrijpen wij bij Brunel maar al te goed. Als organisatie die opgericht is door een Engineer, is begonnen in de engineeringssector en nu nog steeds het allergrootst is in diezelfde sector, is er bij ons geen twijfel over mogelijk: Brunel en techniek gaan hand in hand. Het hele proces van ontwikkelen en vakmanschap voor innovatieve producten geeft ons ongekend veel energie. Sterker nog, niet alleen de technische producten zelf. De Van Dale noemt techniek, los van de verrichtingen die nodig zijn om iets tot stand te brengen, namelijk net zo goed ‘bedrevenheid’. En daar kunnen wij ons goed in vinden. Bedrevenheid komt echt óveral in en om onze organisatie terug. In de mindset van onze interne medewerkers, die van onze opdrachtgevers en natuurlijk die van onze specialisten. Het is niet voor niets dat ‘ondernemerschap’ een van onze belangrijkste kernwaarden is. Wanneer spreken we af?

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Martin Jansen is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB292838

Account manager

Martin Jansen
Brunel Netherlands Utrecht
martin.jansen@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement