Projectleider Afwerking

PUB300428

About this role:

Heb jij een passie voor de afwerking van gebouwen? Lees dan verder...

Brunel werft een ervaren Projectleider afwerking aan met een degelijke kennis van maatmeubilair. De projectleider neemt de nodige initiatieven en is verantwoordelijk voor het coördineren van de eigen arbeiders en onderaannemers. Door jouw excellente people skills motiveer en stimuleer je het hele projectteam. Je neemt de leiding tijdens de werfvergaderingen en staat in nauw contact met de externe partijen : studiebureau, bouwheer, architect... Gedurende het project zorg je voor een goede verwerking van de verrekeningen en vorderingsstaten, hierbij hou je rekening met het vooropgestelde budget en timing.

What you need to bring:

De Projectleider beschikt over een goede kennis van bouwkunde in het algemeen en in het bijzonder van de afwerkingsfase. Je hebt kennis en inzicht in zowel het productieproces, toepassing en montage van maatmeubilair. Daarnaast beschik je over een hoger technisch diploma in een bouwkundige richting.Tenslotte heb je een zeer goede kennis van het Nederlands aangevuld met een basiskennis van het Frans en Engels.

Benefits:

Jouw carrière een boost geven is datgene waarvoor wij elke dag opstaan. Bij Brunel gaan wij net dat stapje verder voor jou.

Als je aan de slag gaat binnen ons specialisme Construction kom je terecht in een hechte community van Projectleiders, Werfleiders, Werkvoorbereiders, Calculators, etc. Bovendien word je opgevolgd door niet één, maar twee Brunellers. Jouw Account Manager, maar daarbovenop ook een Talent Advisor dat jouw vast aanspreekpunt blijft doorheen je carrière. Deze persoon is jouw luisterend oor en gaat samen met jou opzoek naar de beste ervaring om jouw talent verder uit te bouwen.

Klaar voor die extra stap? Solliciteer vandaag nog.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Celien Deltombe is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB300428

Account manager

Celien Deltombe
Brunel Belgium Mechelen
c.deltombe@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement