Project Team Secretaresse

PUB265499

About this role:

Jouw levensmotto is: structuur maakt succes! Dit is precies wat jij, Secretaresse zijnde, teweegbrengt in elk bedrijf waar je mee in aanraking komt. Regelen zit jou in het bloed, en dat wil je laten zien in het nieuwe hoofdstuk van jouw leven. Stop met zoeken, jij past namelijk perfect in ons team!

Jouw takenpakket als Project Team Secretaresse verschilt van dag tot dag. Onderstaand een opsomming van zaken waar jij verantwoordelijk voor gaat zijn:

 • Agendabeheer en het organiseren van zakenreizen
 • Organiseren en faciliteren van meetings & evenementen
 • HR-werkzaamheden voor de komst/het vertrek van medewerkers
 • Zorgdragen voor de uitwerking en verzending van declaraties
 • Faciliteiten regelen voor nieuwe medewerkers (zoals laptop, pas en telefoon)
 • Bezoekers aanmelden en catering bestellen
 • Diverse ondersteunende werkzaamheden voor het management en medewerkers
 • Notuleren van bepaalde overleggen

What you need to bring:

Onze ideale Project Team Secretaresse heeft minimaal een mbo 4-diploma, en is in de afgelopen jaren na het afstuderen werkzaam geweest in een soortgelijke functie. Door deze opgedane ervaring kun jij met trots zeggen dat je heel Microsoft Office kent als je broekzak! Natuurlijk beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, ook in het Engels. Verder ben je representatief, sociaal vaardig en 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Benefits:

Wanneer je ervoor kiest om met Brunel de samenwerking aan te gaan, kom je bij ons in dienst! En dat heeft zo zijn voordelen. Brunel is een mooi bedrijf met leuke collega's. Je profiteert bij ons van een vast maandsalaris met bonusopportunity's.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen.

Tevens biedt Brunel leuke extra's op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Interesse? Solliciteer dan nu, wij vertellen je graag meer!

Anything Else?

Spreekt deze uitdaging jou aan en ben je benieuwd geworden naar de positie van Project Team Secretaresse bij onze opdrachtgever? Wij maken graag kennis met jou! Waar het ons om gaat is dat de juiste specialisten kunnen samenwerken met opdrachtgevers waar hun kennis het best tot zijn recht komt. Hoe wij dit doen vertellen we graag in een persoonlijk kennismakingsgesprek met een van onze gespecialiseerde Consultants. Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop! Meer weten? Wij horen graag van je!

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Lindsay van Heugten is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB265499

Account manager

Lindsay van Heugten
Brunel Netherlands Rotterdam
l.van.heugten@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement