Project Manager Electronics

PUB289638

About this role:

Voor onze klant in de omgeving Eindhoven, ben ik op zoek naar een Project Manager Electronics!

Als Projectmanager Electronics begeleid je de projecten van A tot Z door de organisatie waarbij je continu de planning, het budget, de technische specificaties en de kwaliteitseisen van de projecten bewaakt. Hierbij dienen klanten, leveranciers, sr. management en teamleden adequaat te worden geïnformeerd. Je leidt projecten op professionele wijze waarbij je een goed gevoel hebt voor zowel de techniek als voor je stakeholders. Naast projectmanagement taken zal je ook op technisch gebied je kennis en kunde inzetten en voorzie je het projectteam van knowhow met betrekking tot maakbaarheid ed.

What you need to bring:

  • Ervaring in het werken volgens een project management methodiek
  • In staat zijn om op coachende wijze de werkzaamheden binnen het projectteam te sturen en te organiseren
  • Goede communicatieve eigenschappen
  • Je hebt een goed gevoel voor commercie
  • Pragmatische instelling

Benefits:

Als Project Manager gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Accountmanager van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen aankoopt. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Anything Else?

Onze opdrachtgever is verantwoordelijk voor het ontwerpen en produceren van high tech machines en machinemodules.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Marjolijn Heijmans is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB289638

Account manager

Marjolijn Heijmans
Brunel Netherlands Eindhoven
m.heijmans@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement