Product Owner

PUB285787

About this role:

Jij weet wat de klant wil: waarom maken wij dit product? Is de klant hier uiteindelijk blij mee? Jij stelt de juiste vragen en houdt iedereen scherp. Daarbij zorg je voor een effectieve werkwijze van het scrumteam, waarbij doelen realistisch zijn gesteld en successen worden behaald. Bij Brunel krijg je de kans om bij verschillende opdrachtgevers deze rol te vervullen. Je werkt aan diverse producten in telkens een nieuwe branche met een ander team. Op deze manier is jouw kennis nóg uitgebreider en help jij organisaties met de transitie naar Agile werken.

In een team van maximaal negen personen ben jij degene die verantwoordelijk is voor de oplevering van een succesvol product. Je communiceert met de business en inventariseert welke wensen daar leven. Vervolgens bekijk je met het Scrumteam of het haalbaar is om deze wensen te vervullen. In deze situatie stel jij zelf altijd het gebruikersbelang voorop en verhoog jij de klantwaarde van het product tot het maximale.

Om dit doel te behalen maak jij belangrijke beslissingen en stel je de juiste prioriteiten. Jij maakt de vertaalslag van de business naar IT en andersom. Jij bent in controle over de Product Backlog en en beslist welke items hiervan het eerste worden gerealiseerd. In grotere organisaties zul je met collega product owners de backlogs met elkaar moeten afstemmen om afhankelijkheden te controleren.

What you need to bring:

Voor de functie Product Owner, behoor je over het volgende te beschikken:
 • Je werkt op academisch niveau
 • Je hebt al enkele jaren relevante werkervaring in het Agile werkveld
 • Het verbeteren van de klantervaring staat bij jou voorop
 • Affiniteit met IT, bijvoorbeeld software development

Benefits:

Brunel biedt jou de mogelijkheid om je expertise binnen diverse toonaangevende bedrijven toe te passen. Hierbij staat jouw ontwikkeling voorop. Binnen Brunel bestaat the Agile Guild, een community voor en door Agile specialisten. Hierin worden regelmatig workshops gehouden en sessies waar je met elkaar kan sparren over je werkveld en zo heb je altijd ruggespraak van een grote groep Agile specialisten.
Werken via Brunel biedt je de volgende voordelen:
 • Toegang tot Top 100 bedrijven (Cross Industry)
 • Opleiding op vakgebied (inhouse) & persoonlijke ontwikkeling
 • Projectmatig werken met zekerheid van een arbeidscontract
 • Flexibel & aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket (Brunel Benefits)
 • Actief kennisnetwerk met specialisten uit jouw vakgebied
Kortom, bij Brunel kun jij je dromen en ambities waarmaken!

Anything Else?

Brunel is wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, consultancy en detachering. We verlenen onze diensten binnen de vakgebieden Finance & Risk, IT, HR, Legal, Marketing & Communicatie, Engineering, Life Sciences en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met 10.000 collega’s vanuit zo'n 35 landen. En we doen dit met focus. Want bij Brunel geloven we erin dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kunt worden. Wat zeg je ervan? Zet jij de stap naar Brunel? Dan openen wij de deuren voor jou bij toonaangevende organisaties. Solliciteer nu; we gaan graag het gesprek met je aan!

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Jamie Plug is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB285787

Account manager

Jamie Plug
Brunel Netherlands Amsterdam
j.plug@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement