PLC Software Engineer

PUB292768

About this role:

Als ervaren PLC Software Engineer binnen een grote internationale, technische onderneming ben jij in staat om technische specificaties voor besturingsoplossingen samen te stellen en als geen ander weet jij deze te implementeren. Jij speelt een belangrijke rol in het bouwen aan de infrastructuur in Nederland en jouw inbreng is voor ons van groot belang bij het succes van onze projecten.

In jouw rol van Software Engineer heb je 10 directe collega’s en daarnaast heb je veelvuldig contact met het projectteam, je engineer collega’s en de klant. Je werkt binnen een dynamische afdeling waarvan de medewerkers gedreven zijn om nieuwe dingen te proberen en iets goeds en moois op te leveren aan de eindklant.

Als ervaren software engineer heb je een uitdagende baan waarbij jouw kennis en expertise wordt ingezet binnen in de complexe automatiseringsprojecten die wij uitvoeren.

Binnen het projectteam ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, uitvoeren en implementeren van oplossingen voor onze klanten op het gebied van PLC-systemen. Je bent een professional die complexe vraagstukken benadert als een uitdaging en pas stopt als de oplossing is gevonden. Je wilt het beste uit jezelf én uit onze techniek halen.

Je begeleidt junior Software Engineers en werkt graag met mensen samen. Je hebt een proactieve houding en passie voor alles wat met jouw vakgebied te maken heeft. Die passie maakt je inspirerend voor je collega’s en klanten.

What you need to bring:

What do you need to make real what matters?

  • Je rondde een hbo-/wo-opleiding af (op het gebied van Elektrotechniek, Industriële Automatisering, of gelijkwaardig
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van industriële automatisering
  • Je hebt ruime kennis van het programmeren van PLC’s (met Step7 of TIA Portal)
  • Je bent communicatief vaardig, een teamplayer die gericht is op resultaat en je hebt oog voor detail
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Benefits:

Onze opdrachtgever staat voor kwaliteit en dat zie je in je werkomgeving en (internationale) relaties terug. De verwachtingen zijn hoog, maar daar staat wat tegenover: vrijheid en flexibiliteit om je werk in te richten zoals dat bij jou als persoon past.

Anything Else?

Binnen Mobility werkt onze opdrachtgever aan innovatieve projecten in de mobiliteitsbranche (tunnels, sluizen, bruggen, wegen). Innovatieve concepten en oplossingen die ervoor zorgen dat Nederland en de rest van de wereld ook in de toekomst 'mobiel' blijven. Hierbij kun je denken aan verkeersoplossingen voor bediening en besturing van tunnels of aan installaties voor het geautomatiseerd bedienen van sluizen en bruggen. Dit doen ze bij de opdrachtgever wereldwijd met zo’n 30.000 Mobility collega’s, waarvan er ongeveer 300 werkzaam zijn in Nederland.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Yorrick van den Engel is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB292768

Account manager

Yorrick van den Engel
Brunel Netherlands Rotterdam
y.van.den.engel@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement