Validation Engineer

Noord Brabant - Netherlands - Industry - (Petro)Chemical - Project Management & Services - Professional Bachelor

Als het aan jou ligt, gebeurt alles volgens de regels van GMP. Je werkt secuur, je bent kritisch en je bent een geboren leider. Bovendien heb je veel ervaring in een werkomgeving waarin steriliteit topprioriteit is. Klinkt dit bekend? Onze opdrachtgever, een grote speler in de farmaceutische industrie, heeft plaats voor een ervaren Validation Engineer!

Feel free to contact

Thijs Beurskens, Account manager

Apply now

About this role

Onze opdrachtgever zet zich al jaren in voor een betere gezondheidszorg, en wel door alleen de allerbeste medicijnen te produceren. In deze processen is jouw werk als Validation Engineer onmisbaar. Je draagt namelijk zorg voor productieapparatuur, procesinstallaties en alle andere tools die zorgen voor steriele eindproducten.

Hoe dat er specifiek uitziet? Je stelt kwalificatieprotocollen op en verzorgt fysieke metingen bij de apparatuur. Van die kwalificatiegegevens maak je dan weer overzichtelijke rapportages volgens de GMP-regelgeving. Oh, en over gegevens gesproken: die genereer je ook bij kalibratie-, onderhouds- en storingsonderzoeken.

Even specifiek over de storingen: in jouw rol als validation engineer treed je bij complexe storingen in de apparatuur op als tweedelijns troubleshooter. Je voert analyses uit bij terugkerende problemen in productieapparaten en processen in het algemeen. Op basis hiervan formuleer je steekhoudende verbeteringsvoorstellen.

In deze functie maak je dus ook volop gebruik van je leiderschapskwaliteiten. Je begeleidt namelijk multidisciplinaire projecten die zich compleet focussen op het verbeteren van bestaande apparatuur en de aanschaf van nieuwe machines. Het is heel belangrijk dat jouw team goed weet wat er gaande is, dus je leidt vergaderingen efficiënt en presenteert regelmatig nieuwe informatie.

About you

Deze functie vraagt behoorlijk wat van jouw kwaliteiten. Het is dus handig als je niet helemaal zonder bagage van start gaat. Voldoe je aan deze punten?

 • Je hebt een hbo-achtergrond in de (Proces) Techniek, Bedrijfskunde of Chemie
 • Je hebt minstens 5 jaar werkervaring in een ‘steriele’ of streng gereguleerde productieomgeving
 • Je kent de praktijk en theorie van projectmanagement
 • Je kent verschillende productietechnieken en geautomatiseerde archiefsystemen
 • Je hebt eerder fysieke metingen bij procesapparatuur uitgevoerd
 • Je hebt ervaring in het oplossen en/of coördineren van complexe storingen bij productieapparatuur- en processen
 • Je hebt een scherp oog voor kwaliteit
Daarnaast houdt onze klant wel van innovatie. Heb je een creatieve geest als het aankomt op technologische ontwikkelingen? Dan kun je dat volop bij hen inzetten.

What we offer

Je treedt als Validation Engineer bij ons in dienst, ook al word je gedetacheerd naar onze opdrachtgever. Dat betekent dat je carrière in een keiharde stroomversnelling komt, waarbij professionele ontwikkeling centraal staat. Natuurlijk komt er met deze functie een hele bak verantwoordelijkheid op je af; iets waar je een hoop van leert. Bovendien werken we bij Brunel ook met cursussen aan jouw toekomst. Daarbij hebben we het niet alleen over trainingen die je voorbereiden op wat je morgen moet kunnen, we leren je ook alles over wat je óvermorgen moet kennen en kunnen. Wat je moet kennen en kunnen, dat hangt van je carrièreplanning af. Heb je die niet helemaal helder? Geen nood, jouw vaste Brunel-coach denkt graag met je mee.

En dit is wat we verder nog voor je hebben:

 • Je doet ervaring op bij meerdere opdrachtgevers
 • Je krijgt een prima loon mét kans op een bonus
 • Je krijgt veel kans om door te groeien
 • Je hebt recht op een fijne pensioensregeling
 • De cursussen die je volgt, worden bekroond met landelijk geldige certificaten

About us

De opdrachtgever die jouw expertise als Validation Engineer zo hard nodig heeft, past precies binnen onze visie. Wij vinden namelijk dat ambitieuze bedrijven het verdienen om met de beste professionals te werken en andersom. En dat deze opdrachtgever ambitie heeft, blijkt wel uit de hoeveelheid medicatie-onderzoeken die ze doen. Ze zetten alles op alles om de gezondheidszorg in Nederland én daarbuiten naar een hoger niveau te tillen. Die onderzoeken, die moeten veilig en steriel verlopen. En dat is jouw domein. Dus, maak jij de wereld een stukje gezonder? Solliciteer dan nu!

Summary

 • Vacancy number: PUB197348
 • Location: Noord Brabant
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branche: (Petro)Chemical
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Saturday, March 23, 2019
Apply now

Feel free to contact

TB

Thijs Beurskens

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 40 257 8297

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Validation Engineer - Noord Brabant

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to