Operations manager KYC

PUB303507

About this role:

Voor diverse opdrachtgevers bevat het CDD-domein nog volop uitdagingen. Niet alleen wat betreft de hoeveelheid werk die er nog ligt, maar ook als het gaat om strakke tijdslijnen en de verbetering van de werkwijze. Ook wordt er steeds gestreefd naar effectiever werken, continu verbeteren en de keteninrichting optimaliseren, zodat alles goed georganiseerd is.

Als Operations Manager KYC ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de strategische doelstellingen voor de afdeling. Je stuurt primair op het realiseren van overeengekomen doelstellingen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit en medewerkertevredenheid (vitaliteit) en waarborgt de balans tussen deze drie onderwerpen. Daarnaast houdt je je vooral bezig met stakeholdermanagement, performance managemen, people management en het verbeteren van de processen. Je bent de verbindende schakel tussen jouw professionals en het MT.

Je geeft direct leiding aan vier tot 8 Team Leads en indirect aan hun professionals. Je bent met jouw team verantwoordelijk voor het oppakken, onderhouden, bewaken van de voortgang en sluiten van voornoemde klantdossiers. Jij creëert samen met jouw Team Leads de sfeer op de afdeling. Je weet jouw team (online) te motiveren en enthousiasmeren. Je bouwt mee aan de opbouw van de organisatie en afdeling. Je helpt mee met het opbouwen van jouw eigen nieuwe teams, van de resourcing tot het warme welkom van de nieuwe analisten.

What you need to bring:

Je bent een inspirerend en betrokken leider, resultaatgericht en verbindend, dynamisch, samenwerkingsgericht, enthousiast en gedreven. Je wilt jezelf en jouw team voortdurend verbeteren en je staat open voor veranderingen die ertoe leiden dat we als afdeling beter worden. Je geeft en ontvangt feedback en bent transparant.

• Je hebt een afgeronde studie op wo-niveau;• Je hebt ten minste 7 jaar werkervaring in een management functie, waarbij het een pré is als je indirect leiding hebt gegeven aan teams;
• Ervaring in de financiële dienstverlening, specifiek op het vlak van financiële criminaliteit waaronder KYC valt is een pré;• Je hebt kennis van (internationale) compliance eisen en procedures;
• Je hebt aantoonbaar ruime kennis er ervaring met CDD/KYC;• Je hebt ruime ervaring met het aansturen en begeleiden van leidinggevenden en medewerkers (indirect);
• Je hebt ervaring met CE/Lean;• Je hebt ervaring met het rapporteren op MT niveau;
• Je bent organisatorisch & communicatief sterk en schakelt makkelijk met diverse niveaus;• Je weet hoe je draagvlak moet creëren en stakeholders moet onderkennen en betrekken.

Benefits:

Naast je dagelijkse werk is ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling, vitaliteit, inspiratie, plezier en betrokkenheid. Dit alles draagt eraan bij dat we samen met jou bouwen aan een succesvolle afdeling. Voor jou als operationeel manager betekent dit een nadrukkelijke voorbeeldrol en stimuleer en enthousiasmeer je het team hier aan bij te dragen! Zelfs online!

Anything Else?

Je kent Brunel als zakelijk dienstverlener; wereldwijd actief en gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebied Finance & Risk, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met zo'n 14.500 collega’s in 44 landen. Brunel Finance & Risk is gespecialiseerd in het detacheren van vakspecialisten binnen de financiële dienstverlening. Dankzij onze medewerkers en onze manier van werken onderhouden wij goede relaties met alle gerenommeerde financiële spelers in de branche, met wie we jou graag in contact brengen. Onze kernwaarden zijn terug te zien in onze deelname aan en sponsoring van de Volvo Ocean Race: ambition, teamwork and operational excellence. Vandaar ook ons motto: Navigate The Future. Herkenbaar? Welkom aan boord!

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Florentine Soors d' Ancona is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB303507

Account manager

Florentine Soors d' Ancona
Brunel Netherlands Amsterdam
f.soors.dancona@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement