Operational Technology Engineer

PUB302557

About this role:

About this role:

Als Operational Technology Engineer ben jij verantwoordelijk voor het beheren van data. Ben jij de engineer die het uitdagend vindt om zowel de contractuele, technische en financiële voorbereidingen te beheren en te structureren? Dan zoeken wij jou!

Als Operational Technology Engineer bevind je je op het snijvlak tussen Engineering en IT. Je zal je dagelijks bezig houden met het verbeteren van systeem- en maintenance-prestaties op basis van onder meer beschikbaarheid, betrouwbaarheid en kosten. Je zal vanuit je innovatieve karakter huidige processen beoordelen en opnieuw tegen het licht houden. Het is daarnaast mogelijk om onderdeel uit te gaan maken van de eerste Maintenance Excellence community in Nederland. Jij helpt organisaties met het verbeteren van hun asset performance door inzet van jouw kennis, ervaring en persoonlijkheid. Binnen de community verrijk je je vakinhoudelijk door kennisdeling met collega Operational Technology Engineer, lever je een belangrijke bijdrage aan de expertise van het team en vind je gelijkgestemde vakgenoten.
Binnen onze opdrachtgevers in de branches zoeken wij naar geschikte asset managers: Bouw & Infra, Energy, Industrie en Life Science.

 • Het zekerstellen van de Cyber Security voor Operational Technology en Compliancy (voedsel)veiligheid
 • Het definiëren van standaarden, best practices en innovaties om deze te delen en verder te ontwikkelen
 • Het verzorgen van waardevolle inbreng bij nieuwbouw:(vertaling van interne naar externe eisen en wensen / aandacht voor reliability, availability en maintainability)
 • Het oppakken van release & deployment van nieuwbouw en modificaties (changemanagement)
 • Het mobiliseren en delen van kennis en ervaring van de beschikbare experts

What you need to bring:

What you need to bring:

 • HBO/WO – technische studieachtergrond
 • ERP kennis (bijvoorbeeld ultimo, maximo of SAP) verkregen vanuit (stages) ervaring is een pre
 • Ervaring in het ondersteunen van andere engineers, technici en in het begeleiden van externe stakeholders
 • Een aantal jaar werkervaring is gewenst maar geen vereiste
 • Technisch en bedrijfseconomisch inzicht.
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden naar verschillende niveaus in zowel woord als schrift
 • In staat om in verbeteringen te denken en analytisch denkvermogen

Benefits:

Benefits:

Als Operational Technology Engineer treedt je in dienst bij Brunel Engineering. Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Anything Else?

Anything Else?

De Brunel Maintenance Community geeft je toegang tot een uniek ecosysteem van thought leaders en start-ups: het Maintenance Excellence Centre. Vanuit dit ecosysteem biedt Brunel je een uniek opleidingsprogramma en stellen wij beginnende en ervaren professionals in staat zich aantoonbaar door te ontwikkelen binnen branches als Lifescience, Infra en Energie en te specialiseren in het maintenance vakgebied. Zo ontwikkel je en denk je mee met complexe ontwikkelingen in dit snel veranderende vakgebied.

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Oksana Gnatiuk is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB302557

Account manager

Oksana Gnatiuk
Brunel Netherlands Eindhoven
o.gnatiuk@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement