Pipeline Engineer

Zuid Holland - Netherlands - Oil, Gas & Mining - Oil & Gas - Engineering & Design - Professional Bachelor

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Pipeline Engineer. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zie jij jezelf als de Pipeline Engineer naar wie wij op zoek zijn? Reageer dan snel!

Feel free to contact

Eric Berger, Account manager

Apply now

About this role

Als Pipeline Engineer word je betrokken bij alle werkzaamheden van greenfield-projecten. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de ontwerp-pipelines en het uitvoeren van initiële pijplijnberekeningen; ontwikkelen/ onderhouden van kennis over pijplijncodes en normen.

Tevens verzorg je de coördinatie van externe pipelines, risers en umbilicals en tref je voorbereiding van offertes voor engineering, pipelines, umbilicals, risers en onderwaterconstructies (duikwerkzaamheden). Daarnaast geef je een bijdrage en voorbereidingen aan de kostenramingen en planning voor pijplijnprojecten en ontwikkel en onderhoud je een goede relatie met contractors van alle diensten

About you

 • Je bent in het bezit van een hbo of wo diploma richting relevante technische studie
 • Je hebt meer dan 5 jaar relevante ervaring in de pipeline engineering binnen de olie & gas industrie
 • Uitstekende communicatieve en onderhandelings vaardigheden
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal

What we offer

Als Pipeline Engineer gedetacheerd worden via Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Accountmanager van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. De salarisindicatie voor deze functie is marktconform en naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen.

Tevens biedt Brunel je leuke extra's op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance & Risk, Insurance & Banking, Legal, Marketing & Communicatie, Healthcare en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 10.000 medewerkers. Onze opdrachtgever is een gerenommeerde internationale speler in de exploratie, winning, transport en verwerking van crude oil en gas.

Summary

 • Vacancy number: PUB189048
 • Location: Zuid Holland
 • Market: Oil, Gas & Mining
 • hours per week: 40
 • Branche: Oil & Gas
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Sunday, January 20, 2019
Apply now

Feel free to contact

EB

Eric Berger

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 10 266 6492

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Pipeline Engineer - Zuid Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to