Office365 Consultant

PUB296494

About this role:

Word jij enthousiast van het optimaliseren van werkplekken van je collega's? Maak je hen het werk graag zo makkelijk mogelijk? Heb je kennis van het Office 365 pakket en ervaring als applicatiebeheerder? lees dan snel verder!

Binnen de Brunel Office 365 communitie werk je aan diverse klantprojecten, zowel intern als bij opdrachtgevers op locatie. Je hebt dus veel contact met Brunel collega's, maar ook met collega's bij opdrachtgevers.

Als Office 365 consultant heb je diepgaande technische kennis van Office 365, Teams – en gerelateerde policies/protocols, CI/CD en PowerShell. Bij alles wat je doet is de eindgebruiker jouw uitgangspunt en je ervaring met werkplekdienstverlening en ICT-Infrastructuren komt daarbij heel goed van pas. Je begrijpt de technologie waarop deze industrie is gebaseerd en zich ontwikkelt. Je definieert, ontwikkelt en beheert end-to-end werkplekdiensten, die het multidisciplinaire team levert. Jouw ambitie? Dat we de beste werkplek ooit leveren, ultiem veilig en met een optimale gebruikerservaring.

What you need to bring:

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als functioneel applicatiebeheerder in de hoek van Office365.
  • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare kennis van en ervaring met functioneel applicatiebeheer van Microsoft producten en diensten, zoals het 365 platform, Teams, Intune, Sharepoint etc.
  • Je hebt ervaring in het werken op basis van de BiSL en ASL Frameworks
  • Je bent communicatief vaardig en beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Benefits:

Als Office 365 consultant bij Brunel treedt je toe tot een community van specialisten die voor aansprekende klanten vooruitstrevende opdrachten mogen uitvoeren. Doordat jij bij Brunel in dienst treedt staat jouw loopbaan voorop en krijg je alle ruimte nieuwe technieken te leren kennen of verder te specialiseren. Uiteraard profiteer je van een vast maandsalaris met bonusopportunity.

De salarisindicatie voor deze functie is marktconform. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wil aankopen. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Ralph Janssen is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB296494

Account manager

Ralph Janssen
Brunel Netherlands Eindhoven
ralph.janssen@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement