Monteur Elektronische Besturingstechniek

PUB302294

About this role:

Word jij enthousiast van het onderhouden en repareren van elektrotechnische machines, waarbij je werkt in 2 ploegen? Dan is deze functie wat voor jou!

Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en verhelpen van storingen aan de machines. Dit betreffen storingen aan industriële pc systemen, ethernet netwerken, profibus netwerken en CNC/PLC besturingen.

Daarnaast houd jij je bezig met het installeren van machinebesturingen en het zorgen voor een overdracht aan de productie en de Technische Dienst. Je geeft hierbij tevens technische ondersteuning over het gebruik van nieuwe machines en installaties.

Uiteraard zorg je ook voor een tijdige terugkoppeling van je werkzaamheden middels rapportages (10% van je werktijd).

What you need to bring:

  • Afgeronde mbo-opleiding op niveau 4 (bijvoorbeeld Elektrotechnische Installaties, Elektrotechniek, Elektrotechnische Industriële producten en systemen);
  • Uitstekend Nederlands in woord en geschrift en bij voorkeur kennis van de Engelse taal.
  • Goede kennis van PC systemen, ethernet netwerken en bus-systemen (profibus, con);
  • Aanvullende cursussen op het vakgebied CNC, PLC;
  • Je bent bereid te werken in 2 ploegen en eventueel in het weekend.

Benefits:

Als monteur Elektronische Besturingstechniek gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Anything Else?

De opdrachtgever is een wereldwijde fabrikant van trucks.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Marjolijn Heijmans is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB302294

Account manager

Marjolijn Heijmans
Brunel Netherlands Eindhoven
m.heijmans@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement