Mechanisch onderhoudsmonteur

PUB302302

About this role:

Word jij enthousiast van het onderhouden en repareren van mechanische machines, waarbij je werkt in 3 ploegen? Dan is deze functie wat voor jou!

De afdeling Maintenance is verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en het onderhoud van machines en installaties binnen de Motorenfabriek. Als Mechanisch Monteur werk je in een team van meerdere monteurs.

Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen, vaststellen en uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden op mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gebied.

What you need to bring:

  • Technische mbo-4 opleiding, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde of Mechatronica;
  • Enkele jaren werkervaring in een productieomgeving is een pre;
  • Je bent bereid tot het volgen van de benodigde specialistische opleidingen;
  • Belangrijke competenties zijn: Klantgerichtheid, initiatief, flexibel, analytisch en zelfstandig;
  • Je bent bereid te werken in 3 ploegen en eventueel in het weekend.

Benefits:

Als Mechanisch Monteur gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Anything Else?

De opdrachtgever is een wereldwijde fabrikant van trucks.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Marjolijn Heijmans is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB302302

Account manager

Marjolijn Heijmans
Brunel Netherlands Eindhoven
m.heijmans@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement