Maintenance Engineer

PUB298769

About this role:

Als Maintenance Engineer bij Brunel ben je onderdeel van de eerste Maintenance Excellence community in Nederland. Wil jij bezig zijn met preventief en correctief onderhoud van de apparatuur en je loopbaan verder ontwikkelen op het gebied van Maintenance? Dan zoeken wij jou!

Als Maintenance Engineer bij Brunel ben je bezig met preventief en correctief onderhoud van de apparatuur van de opdrachtgever, optimaliseert deze, verhelpt eventuele storingen en maakt de installaties/apparatuur op een veilige manier gebruiksklaar. Informatie over het functioneren van de apparatuur registreer je zorgvuldig, en aan de hand van je bevindingen doe je ook verbetervoorstellen.

Binnen onze opdrachtgevers in de branches zoeken wij naar geschikte maintenance engineers: Bouw & Infra, Energy, Industrie en Life Science.

What you need to bring:

  • HBO/WO – technische studieachtergrond
  • ERP kennis (bijvoorbeeld ultimo, maximo of SAP) verkregen vanuit (stages) ervaring is een pre
  • Ervaring in het ondersteunen van andere engineers, technici en in het begeleiden van externe stakeholders
  • Een aantal jaar werkervaring is gewenst maar geen vereiste
  • Technisch en bedrijfseconomisch inzicht.
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden naar verschillende niveaus in zowel woord als schrift
  • In staat om in verbeteringen te denken en analytisch denkvermogen

Benefits:

Als Maintenance Engineer treedt je in dienst bij Brunel Engineering. Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Anything Else?

De Brunel Maintenance Community geeft je toegang tot een uniek ecosysteem van thought leaders en start-ups: het Maintenance Excellence Centre. Vanuit dit ecosysteem biedt Brunel je een uniek opleidingsprogramma en stellen wij beginnende en ervaren professionals in staat zich aantoonbaar door te ontwikkelen binnen branches als Lifescience, Infra en Energie en te specialiseren in het maintenance vakgebied. Zo ontwikkel je en denk je mee met complexe ontwikkelingen in dit snel veranderende vakgebied.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Oksana Gnatiuk is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB298769

Account manager

Oksana Gnatiuk
Brunel Netherlands Eindhoven
o.gnatiuk@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement