Maintenance Engineer

PUB298575

About this role:

Heb je je weleens afgevraagd hoe het zou zijn om een bijdrage te leveren aan de menselijke gezondheid? Voor jou als Maintenance Engineer is het antwoord op die vraag dichterbij dan je denkt. Want of je nu al een doorgewinterde specialist bent of nog wel wat vlieguren te maken hebt: wij bieden jou de uitdaging die jij zoekt!

Als maintenance engineer focus je je op de cyclus van onderhoudsoptimalisatie van technische installaties van infrastructurele werken. De belangrijkste bijdragen zijn het opzetten, standaardiseren en optimaliseren van onderhoudsconcepten. Je bent van de tenderfase tot en met de daadwerkelijke invulling van het contract betrokken. Hiernaast zorg je voor het ontwikkelen en borgen van onderhoudskennis.

 • Je stelt onderhoudsprogramma’s op, op basis van methodieken zoals reliability centered maintenance en je voert verbeteringen door in het beheer en onderhoud van de diverse infra-installaties Dit doe je d.m.v. methodieken zoals root cause analysis en FMECA’s om tot de meest ideale oplossing te komen
 • Je haalt informatie op bij jouw collega’s in het werkveld, door middel van gesprekken en bezoeken aan de engineers en monteurs op locatie
 • Je vertaalt deze informatie in heldere en optimale onderhoudsstrategieën
 • Je bezoekt de diverse objecten in lopende en nieuwe beheer- en onderhoudscontracten, en je onderhoudt contact met de opdrachtgever zodat je over alle relevante informatie beschikt om het proces te optimaliseren

What you need to bring:

 • Je beschikt over een hbo/wo diploma binnen de techniek
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Ervaring met FMECA/RCM/Faulttree methodieken en basiskennis van RAMS
 • Je kunt werken met Onderhouds Management Systemen
 • Je bezit kennis m.b.t. onderhoudsprocessen en continu verbeteren d.m.v. PDCA Verantwoordelijkheid gevoel

Benefits:

Als Maintenance Engineer in de Life Sciences-industrie draag je veel verantwoordelijkheid. Wij vinden dat daar best wat tegenover mag staan. Om te beginnen het salaris. Stel dat je een jaar ervaring hebt, dan ligt je salaris rond de € 2.500, -. Een Senior Maintenance Engineer met minimaal tien jaar ervaring verdient ongeveer € 4.500, - / € 4.700, -.

Gedetacheerd worden door Brunel betekent je aan de slag gaat bij onze opdrachtgever(s), maar in dienst treedt bij ons! Dankzij de combinatie van flexibiliteit en zekerheid ben jij bij Brunel verzekerd van een mooie carrière.

Daarnaast mogen onze secundaire arbeidsvoorwaarden er ook zijn; zoals korting op je zorgverzekering, een op maat gemaakt opleidingsprogramma, meerdere bonusregelingen, minimaal 26 vrije dagen, een gunstige pensioenregeling en diverse kortingsmogelijkheden op individuele verzekeringen.

Anything Else?

Omdat wij al 45 jaar actief zijn, hebben wij een groot opdrachtgeversnetwerk kunnen opbouwen.. Afhankelijk van jouw ambities en voorkeuren vinden wij altijd het juiste project voor je. Zodat jij kunt laten zien wat je in huis hebt en kunt doorgroeien tot de specialist die je wil zijn. Is het jouw ambitie om carrière te maken binnen de Life Sciences-branche? Solliciteer; wij gaan graag het gesprek met je aan!

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Oksana Gnatiuk is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB298575

Account manager

Oksana Gnatiuk
Brunel Netherlands Eindhoven
o.gnatiuk@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement