Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Overijssel - Netherlands - Industry - Machine & Equipment Construction - Project Management & Services - Other

De voorbereidingen die jij steeds treft zijn niet voor de minste projecten: jij realiseert werktuigbouwkundige installaties van het hoogste niveau! Als Werkvoorbereider WTB voor een technische marktleider leg je de fundering voor allerlei complexe projecten, en dat ook nog eens op meerdere vlakken. Benieuwd wat jij kunt betekenen voor WTB-projecten in Zwolle? Solliciteer direct.

Feel free to contact

Roderick Oosten, Account manager

Apply now

About this role

De rechterhand van de Projectleider én zelfstandig Werkvoorbereider, dat ben jij voor de projecten van dit technische bedrijf in Zwolle. Voor meerdere (kleinere) WTB-projecten zorg jij ervoor dat de start daarvan op rolletjes loopt. Zo onderhoud je regelmatig contact met verschillende stakeholders, omdat je weet dat het daar allemaal mee begint. Een goede werkrelatie is je veel waard! Ken je elkaar goed, dan weet je immers wat je van elkaar wil én wat je aan elkaar hebt.

Aan jouw leveranciers en onderaannemers heb jij in elk geval een heleboel. Zodra je een offerte-aanvraag uitzet, heb je ‘m vaak in een mum van tijd terug. Gelukkig maar, want juist tijd is voor jou zeer kostbaar. Houd je je niet bezig met de hectiek van externe aanvragen, verzoeken en bijeenkomsten, dan richt je je namelijk wel op het administratieve deel van je rol. Het bestellen van materiaal en controleren van urenlijsten of facturen zie je altijd als een welkome afwisseling.

About you

Als Werkvoorbereider WTB werk je veel zelfstandig. Dat maakt jouw rol best dubbel, aangezien je tegelijkertijd ook een goede socializer moet zijn. Wie gemogen wordt, wordt meer gegund. Heb jij beide in je? Ga dan alleen nog even na of je ook:

 • Een mbo 4-diploma (of hoger) Werktuigbouwkunde op zak hebt*
 • Ervaring hebt opgedaan als Werkvoorbereider tijdens industriële projecten
 • Gemakkelijk omgaat met veranderingen en staat voor kwaliteit
 • Plannen ziet als iets onmisbaars waar je zelf niet (meer) zonder kunt
*Geen diploma Werktuigbouwkunde, maar wel een vergelijkbaar diploma? Stuur ons je sollicitatie, wie weet is er alsnog een match!

What we offer

Zelfs als Werkvoorbereider zijn er grenzen als het gaat om voorbereiden. Bepaalde dingen worden gewoon voor je gedaan! Wat je arbeidsvoorwaarden bij Brunel betreft is dat niet anders, we doen er zelfs graag een schepje bovenop! Zo krijg je als Werkvoorbereider bij onze opdrachtgever in Zwolle:

 • Een salaris van minimaal € 2.800,- en maximaal € 3.600,- per maand
 • Bonuskansen (we schepten niet op over dat schepje er bovenop)
 • Een persoonlijk opleidingsbudget – we geloven in een leven lang leren
 • Korting op meerdere verzekeringen, sportscholen en culturele centra
 • Uitnodigingen voor allerlei events – om van te leren of om te ontspannen

About us

Van deur tot metro, van metro tot bedrijf en van bedrijf tot ziekenhuis: de werken van onze opdrachtgever vind je echt óveral. Deze technisch installatiespecialist verovert plek na plek. Zo nam het bedrijf recent nog een zorg weg van personeel en patiënten in een ziekenhuis, door met een app te komen voor medische hulp. Patiënten kunnen daarin precies aangeven wat ze nodig hebben op hun eigen device. Win-win voor beide partijen!

En nu is de app eigenlijk nog een klein voorbeeld, als je het vergelijkt met de andere projecten van dit bedrijf: een ander specialisme is het optimaliseren van bestaande (utiliteits)gebouwen. Onze opdrachtgever is sinds kort zelfs keurmeester van alle Nederlandse gevangenissen! Het kan dus zomaar zijn dat jij als Werkvoorbereider straks in een gevangenis belandt… Daar wel op voorbereid? Solliciteer gelijk.

Summary

 • Vacancy number: PUB241515
 • Location: Overijssel
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branch: Machine & Equipment Construction
 • Education level: Other
 • Area of Expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Monday, January 6, 2020
Apply now

Feel free to contact

RO

Roderick Oosten

Account manager Brunel Netherlands Enschede

+31 38 337 5221

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde - Overijssel

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to