Test Engineer

DORDRECHT - Zuid Holland - Netherlands - Industry - Machine & Equipment Construction - Engineering & Design - Professional Bachelor

De ultieme flow bereiken, daar test jij heel wat voor af. Als Test Engineer stort je je volledig op het functioneel testen van allerlei flowmeters. En dankzij je creatieve doch pragmatische benadering kom je daarmee ook nog eens op het juiste uit: een passende remedie voor iedere afwijking. Die beproeving aangaan? Solliciteer direct.

Feel free to contact

Nigel Wijshijer, Account manager

Apply now

About this role

Binnen de onderzoeksomgeving van onze opdrachtgever trekken ze gerust alles in twijfel. Is dit werkelijk het beste ontwerp mogelijk, werkt alles echt zo optimaal mogelijk? De lat in dit bedrijf ligt hoog; klanten verwachten niets minder dan de allerbeste, meest betrouwbare kwaliteit. Begrijpelijk, dus in jouw rol als Test Engineer doe je daarom meer dan testen alleen. Je ontwikkelt namelijk ook allerlei testopstellingen, die je zelfstandig opbouwt én onderhoudt.

De flowmeters van dit bedrijf draaien op EMF (Electro Magnetic Force), UFM (Ultrasonic Flow Measurement) en MR (Magnetic Resonancing), principes die net zo complex zijn als ze klinken. Het is jouw hoofddoel om iedere afwijking op te merken: doe je dat niet, dan is het product niet geschikt voor gebruik en distributie. Gebruikers verwachten van meters immers dat waardes altijd kloppen. Jouw vak schreeuwt dus om accuratesse!

About you

Genoeg ideeën over hoe je flowmeters naar je hand zet bij een groot technisch bedrijf? Grote kans dat je dit lijstje dan ook gemakkelijk afvinkt:

 • Een mbo 4- of hbo-diploma Elektrotechniek, Mechatronica, Fysicia of vergelijkbaar
 • Minimaal drie jaar ervaring in een technische omgeving, het liefst als Test Engineer
 • Gedegen kennis van veiligheidseisen en automatiseringssoftware voor testopstellingen
 • Een goede beheersing van de Engelse taal; rapportages stel je net zo lief op in het Engels

What we offer

Alle tests voor deze job doorstaan? Dan ga je bij deze meet- en regelspecialist aan de slag, en treed je bij Brunel in dienst! Met je Brunel-contract ben je namelijk niet alleen verzekerd van een opdracht, maar ook van een carrière. Dit kun je als Test Engineer sowieso verwachten:

 • Een persoonlijk ontwikkelplan voor het behalen van al je doelen
 • Jouw eigen Brunel-consultant die je begeleidt tijdens ieder project
 • Een opleidingsbudget voor het behalen van nuttige vakcertificaten
 • Veel voordeel op vrijetijdsbestedingen zoals musea en theaters
 • Een pensioenregeling met lage premiebijdrage – wel zo fijn voor later

About us

Een meetinstrumentatiebedrijf dat bijdraagt aan ontwikkelingshulp ligt niet zo voor de hand. En wel omdat iets als schoon water in Nederland heel gewoon is. Maar helaas is dat niet overal het geval. Je hebt vast al door waar we heengaan, want waar kun je flowmeters heel goed voor gebruiken? Precies, water. Daarom zet onze opdrachtgever lang niet alleen in op nieuwe flowmeters. Het bedrijf verzamelt óók gebruikte meters, zodat die ingezet kunnen worden in ontwikkelingslanden. Een mooi voorbeeld van iets goeds doen voor onze medemens én het stimuleren van de circulaire economie waar we naar streven, als je het ons vraagt. ‘Meten is weten’ geldt in dit bedrijf overigens niet alleen voor water. In Zuid-Holland staat ’s werelds grootste fabriek voor magnetische inductieve en ultrasone flowmeters, waarbij diameters tot DN 3000 geen uitzondering zijn… Weet jij zelfs de grootste flowmeters nog met precisie te keuren? Solliciteer direct.

Summary

 • Vacancy number: PUB233668
 • Location: DORDRECHT
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branch: Machine & Equipment Construction
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Saturday, November 16, 2019
Apply now

Feel free to contact

NW

Nigel Wijshijer

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31683064118

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Test Engineer - Zuid Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to