Projectleider installaties en infrastructuur

Vlaams-Brabant - Belgium - Industry - Machine & Equipment Construction - Project Management & Services - Professional Master

Momenteel zijn er in België meer dan 200 Brunel consultants aan de slag op projecten bij onze klanten Door de toenemende vraag aan specialisten zijn wij op zoek naar extra experten die zich willen aansluiten bij ons Brunel team. Voor één van onze opdrachtgevers, een zeer innovatief, internationaal bedrijf aan de ring van Leuven, is Brunel op zoek naar een extra projectleider installaties en infrastructuur.

Feel free to contact

Kim de Wit, Account manager

Apply now

About this role

Als projectleider van installaties en infrastructuur beheer en leid je projecten die betrekking hebben op het beheer van de cleanroom zoals complexe toestelinstallaties. Voor deze laatste coördineer je deze installaties van ‘toestelidee’ tot uiteindelijke oplevering van het project en dit binnen de vooropgestelde termijn en binnen budget. Je bent verantwoordelijk voor de planning en de prioriteiten. Je stuurt de onderaannemers dagelijks aan en bewaakt de Hookup installatierichtlijnen op de werkvloer.

About you

Je bent sterk in peer to peer contacten met engineers van andere afdelingen. Je communiceert sterk, open en proactief over de status van de werkzaamheden, je escaleert tijdig indien noodzakelijk. Je kan vlot om met wijzigingen, tijdsdruk en hebt een hands-on mentaliteit. Je hebt een sterke focus op planning, het kostenbeheeraspect en het op punt stellen van de installatierichtlijnen. Je waakt erover dat werkzaamheden op een verantwoorde en veilige manier gebeuren en stuurt bij indien nodig blijkt.
Veiligheid is samen met kwaliteit een prioriteit.

What we offer

Wij zorgen niet alleen voor uitdagende projecten die aansluiten bij je interesses en vaardigheden maar ook voor de nodige ondersteuning bij het uitvoeren van deze projecten. Wij zijn graag altijd op de hoogte van hoe het met je gaat en waarmee we jou het leven net dat ietsje makkelijker kunnen maken.

Je krijgt vanaf dag één een vast contract aangezien we hopen je zo lang mogelijk in ons experten team te hebben. Je krijgt een mooi salaris aangevuld met allerlei extralegale voordelen (wagen, maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, …) en de nodige opleidingen. Daarnaast krijg je er een hoop leuke collega’s bij die je op verschillende evenementen beter kan leren kennen.

Summary

 • Publication: PUB240944
 • Location: Vlaams-Brabant
 • Market: Industry
 • Hours per week: 40
 • Branche: Machine & Equipment Construction
 • Education level: Professional Master
 • Area of expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Friday, January 3, 2020
Apply now

Feel free to contact

KW

Kim de Wit

Account manager Brunel Belgium Mechelen

+32 15 27 33 33

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Projectleider installaties en infrastructuur - Vlaams-Brabant

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to