Mechanical Engineer Machinebouw

Assen - Drenthe - Netherlands - Industry - Machine & Equipment Construction - Engineering & Design - Professional Bachelor

Sleutelen aan scooters of radio’s, bekijken hoe iets in elkaar zit en zorgen dat het werkt. Je deed als kind niet anders en ook nu ben jij degene die ervoor zorgt dat alles doet wat het moet doen. Met dit verschil: nu zijn ook het ontwerp en de tekeningen van jou. Ideeën, wensen en concepten vertalen naar een nieuw of beter design, dat drijft jou. Jij bent onze mechanical engineer!

Feel free to contact

Jimmy Arends, Account manager

Apply now

About this role

De mogelijkheden als Mechanical Engineering zijn eindeloos binnen Brunel. Heb je een voorkeur voor static of spreekt rotating je meer aan? Ga je voor de dynamiek van multidisciplinaire projecten bij diverse bedrijven of ga je voor de lange termijn bij één opdrachtgever?

Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij jou een opdracht of project bieden afgestemd op jouw kennis, ervaring en ambities. Neem jij ook graag een stuk coördinatie en planning op je? Gaat verbetering bij jou vóór vernieuwing? Voel je je betrokken bij het productie- en testproces? Waar je ook staat als engineer, de volgende stap in je carrière zet je bij Brunel. Dit pad gaan we samen met je uitstippelen.

About you

 • Je hebt minimaal een technische hbo of wo studie afgerond
 • Je hebt tijdens stages/afstuderen al kennis gemaakt met het vak
 • Blijven ontwikkelen, dat vind je belangrijk
 • Je staat voor de kwaliteit van je werk

What we offer

Kies je voor Brunel, dan kies je voor de zekerheid van een contract en de mogelijkheid van flexibiliteit. Wat dat concreet inhoudt? Dat bespreken we graag met je. Naast een meer dan marktconform salaris mag je bij ons rekenen op diverse bonus-opportunities en onkostenvergoedingen. Je profiteert van een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals kortingen op verzekeringen en een gunstige pensioenregeling. Qua doorgroei kun je bij ons meerdere kanten op, en ze zijn allemaal goed: zijn er nog certificaten te behalen of trainingen te volgen? Ga je richting lead-engineer of trekt de projectkant je net wat meer? De opties bieden wij, de keuze bepaal jij!

About us

Brunel staat wereldwijd bekend als zakelijke dienstverlener op het gebied van projectmanagement, consultancy en detachering. Sinds de oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale organisatie met zo'n 10.000 medewerkers in meer dan 35 landen. In Nederland werken we vanuit zeven kantoren en zijn we, behalve in Engineering, ook actief in de vakgebieden Finance & Risk, Insurance & Banking, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie.

Summary

 • Vacancy number: PUB198179
 • Location: Assen
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branche: Machine & Equipment Construction
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Friday, March 29, 2019
Apply now

Feel free to contact

JA

Jimmy Arends

Account manager Brunel Netherlands Zwolle

+31 38 726 5232

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Mechanical Engineer Machinebouw - Drenthe

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to