Constructeur

Overijssel - Netherlands - Industry - Machine & Equipment Construction - Construction & Commissioning - Professional Bachelor

Stel: voor een groot project voor bruggen en sluizen ben jij de gelukkige. Dé persoon, die bouwontwerpen tot leven brengt. Als Constructeur voor deze opdracht meet je, converteer je en kies je de juiste materialen voor ieder onderdeel. Om uiteindelijk tot die ideale constructie te komen: die waarbij elk element klopt. Is dat wel voor jou weggelegd? Solliciteer dan direct!

Feel free to contact

Julia Wiggers, Account manager

Apply now

About this role

Geen materiaal is je te gek, want als ervaren Constructeur heb je overal wel mee gewerkt. Staal, beton… je past jouw expertise toe voor welk materiaal of ontwerp dan ook. Ontwerpen beginnen misschien niet bij jou, je bent er wél bij betrokken. En hoe! Als Constructeur voor dit project houd je je voornamelijk bezig met het opmaken van het DO (Definitief Ontwerp) en het UO (Uitvoeringsontwerp). Dus ja, dat betekent dat je zelf ook aan het schetsen gaat.

Daarnaast controleer je verschillende ontwerpen en documenten op juistheid. Elk detail moet kloppen, en of dat het geval is hangt af van de gestelde eisen. Daarom voer je een hoop berekeningen en controlewerkzaamheden uit, om na te gaan of ze voldoen op ieder vlak (kwaliteit, veiligheid, normen, codes…). Klopt alles? Zodra dat als een paal boven water staat, komen de echte palen in beeld. Tijd voor de realisatie van die bruggen en sluizen!

About you

Bij een specialistisch technisch vak hoort een specialistische technische achtergrond. Die trapte je af met je hbo- of wo-studie Werktuigbouwkunde, het liefst met een specialisatie richting Technische Mechanica of Structural. Al zegt je ervaring pas écht wat als het gaat om projecten als deze. Zo is het fijn als je een aantal jaar – minimaal vijf, als we dan toch eisen stellen – gewerkt hebt met:

 • Nationale en internationale codes (Eurocode, VOBB, ROK)
 • 3D-tekenprogramma’s (AutoCAD en AutoDesk Inventor)
 • Verschillende besteksvormen (UAV-GC, RAW, D&C)
En om met iedereen en elke taak goed uit de voeten te kunnen, ben je daarnaast communicatief zeer vaardig, ook in het Engels. Tot slot, hoe vanzelfsprekend het ook klinkt, ben je handig met het gehele MS Office-pakket. Valt te overzien, toch?

What we offer

Terwijl jij jezelf stort op de eerste taken van je project, zijn wij alweer bezig met je eerste salaris. Want ja, als Constructeur voor dit project kom je bij Brunel in dienst! Daardoor kun je, naast dat riante salaris, vast uitgaan van:

 • Aantrekkelijke bonuskansen voor een nóg rianter salaris
 • Een voordelige pensioenregeling en korting op je zorgverzekering
 • Opleidingen en trainingen op maat – zoals bijvoorbeeld in VOBB of UAV-GC
 • Voordeel op meer dan honderd sportscholen en culturele centra in het hele land
 • Toegang tot exclusieve borrels en evenementen van Brunel Engineering

About us

Onze opdrachtgever heeft wat wij het beste van twee werelden noemen: dit infrastructurele bouwbedrijf staat bekend om zijn buitengewone specialisme, maar óók om zijn nuchtere visie en de collegiale sfeer op kantoor. Onze opdrachtgever heeft zelfs een eigen productielocatie, waar jij je als Constructeur regelmatig bevindt. Is het niet om te controleren, dan wel om je collega’s te zien. Want aangezien je met het gehele projectteam werkt aan hetzelfde doel, schept dat al snel een band. En daar moet ook ruimte voor zijn! Werken gaat bij dit bedrijf over meer dan het technische deel alleen. Bij Brunel begrijpen wij dat ook wel, niet voor niets is ‘passion for people’ zelfs een van onze global kernwaarden. Global ja, want internationaal zijn wij ook. Je vindt ons overal, van Toronto tot Singapore. Ook de wereld aan je voeten? Solliciteer gelijk!

Summary

 • Vacancy number: PUB238600
 • Location: Overijssel
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branch: Machine & Equipment Construction
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Construction & Commissioning
 • Closing date: Thursday, December 19, 2019
Apply now

Feel free to contact

JW

Julia Wiggers

Account manager Brunel Netherlands Enschede

+31 38 337 5227

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Constructeur - Overijssel

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to