Traineeship Rail & Infra

Netherlands - Industry - Logistics - Project Management & Services - Professional Bachelor

Waar veel mensen tijdens de spits op Utrecht Centraal claustrofobische gevoelens krijgen, zie jij alleen maar kansen voor efficiëntie en innovatie. Je bent als Engineer niet voor niets geïnteresseerd in rails en infrastructuren. Je carrière in dit vakgebied kan echter wel een zetje gebruiken. Ga voor het Traineeship Rail & Infra bij Brunel!

Feel free to contact

Liam Mulder, Account manager

Apply now

About this role

Kies je voor dit traineeship, dan ben je in elk geval voor twee jaar fulltime onder de pannen. Utrecht Centraal is trouwens maar een voorbeeld van een project waarmee je aan de slag kunt. Misschien zijn werkzaamheden rondom OpenIJ of OV SAAL meer iets voor jou. Bij welk project je ook aansluit, er zijn altijd meerdere partijen bij betrokken: de opdrachtgever, het ingenieursbureau en de aannemer. Over het algemeen kun je bij al deze partijen terecht, afhankelijk van waar jouw expertise en interesse liggen. Hoe dan ook kun je uitgaan van een ultiem startschot van jouw Engineeringscarrière als – bijvoorbeeld – Projectmanager, Contractmanager, Werkvoorbereider of Ontwerper.

Met jouw ontwikkeling gaan we niet over één nacht ijs – het is tenslotte een traineeship. In de eerste weken van het traject bezoeken we meerdere potentiële opdrachtgevers, zodat we zeker weten welk bedrijf het beste bij jou past. Verder organiseren we samen met onder andere ProRail meerdere fulltime terugkomdagen, waarop we intensief bouwen aan jouw kennis over onder meer energievoorziening, railbeveiliging, ondergrondse infra en systems engineering. En we regelen uiteraard veel borrels, projectbezoeken en intervisiesessies met vakgenoten!

About you

Je weet uiteraard al veel van Engineering, want je hebt een technische hbo- of wo-opleiding achter de rug. Technische Bedrijfskunde, bijvoorbeeld, of Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Civiele Techniek. Maar jouw ambities reiken verder dan dat, dus je maakt zonder moeite twee jaar vrij voor dit traineeship. Dat je in een nieuwe werkomgeving stapt, is voor jou prima. Met jouw sociale skills en jouw vermogen om bedrijfsstructuren snel te doorzien, vind jij jouw draai binnen no time.

What we offer

Natuurlijk mag je bij ons uitgaan van een goed salaris. Dit traineeship is per slot van rekening wel iets anders dan een stage. Maar er is meer. Je krijgt namelijk ook een coach die jou gedurende het hele traject bijstaat met raad en daad. Hij of zij zet trouwens ook alles op alles om jou ook ná dit traineeship voor te stellen aan de grootste bedrijven.

Wil je nog meer interessante voorwaarden? We werken ook nog met fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je verzekeringen en mooie sportieve en culturele voordelen…

About us

Ons verhaal begint in 1975, toen onze oprichter Jan Brand voor het eerst een baan vond voor een collega-ingenieur. Het smaakte naar meer! Inmiddels zijn we dan ook behoorlijk gegroeid: van een eenmanszaak opeen zolderkamer in Delft tot een internationaal opererend bedrijf dat werkt met duizenden collega’s. In al die jaren hebben we hebben we een van onze belangrijkste kernwaarden nooit uit het oog verloren. Namelijk dat onze specialisten de kans verdienen om meer te leren en ondernemerschap te tonen als het gaat om hun eigen carrière. En nu jij, ben jij toe aan een extra fundering voor jouw loopbaan? Solliciteer!

Summary

 • Vacancy number: PUB198473
 • Location: Netherlands
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branche: Logistics
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Sunday, March 31, 2019
Apply now

Feel free to contact

LM

Liam Mulder

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31 30 272 7429

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Traineeship Rail & Infra - Netherlands

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to