Junior Technische Bedrijfskunde

Netherlands - Industry - Logistics - Project Management & Services - Professional Bachelor

Na jaren van hard werken mag je het dan eindelijk zeggen: je hebt je diploma Technische Bedrijfskunde op zak! Tijd voor het opdoen van ervaring. En waarom zou je dat niet gelijk doen bij de grote bedrijven in deze sector? Precies, en daarom start je bij Brunel.

Feel free to contact

Martin Jansen, Account manager

Apply now

About this role

Als technisch professional gaat er een wereld voor je open. Je opleiding is breed en je kunt dus ook in verschillende branches aan de slag. Weet jij al dat je projectleider of sales engineer wil worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan natuurlijk ook dat je nog helemaal niet weet wat je nu wil gaat doen. Gelukkig kan Brunel je ook daarmee helpen!

Je kunt aan de slag bij de top 100 bedrijven in Nederland: van Tata Steel tot BAM of werken bij Prorail. Alles is mogelijk. Al onze toonaangevende klanten ontvangen je met open armen. Op deze manier kun jij meteen werken aan de ambities die je hebt, maar kun je ook ontdekken wat je wel en wat je niet leuk vindt. Doorleren doe je met een van onze traineeships, bijvoorbeeld het Rail en Infra programma, of het BIM traineeship.

About you

 • Afgeronde hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde
 • Vol energie en enthousiasme om aan de slag te gaan
 • Communicatief vaardig en leergierig

What we offer

Bij Brunel aan de slag gaan betekent dat je een salaris ontvangt dat past bij je ervaring en opleiding. Naast een goed salaris bieden wij ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op verzekeringen en culturele en sportieve uitjes. Wanneer je graag begint aan een traineeship word je gefaciliteerd met technische trainingen, maar kan je ook werken aan je soft skills. Liever meteen aan de slag? Ook dan heb je nog steeds toegang tot ons ruime trainingsaanbod. Bij Brunel ontwikkel je je verder en bouw je aan een prachtig cv.

About us

Brunel staat wereldwijd bekend als zakelijk dienstverlener op het gebied van projectmanagement, consultancy en detachering. Sinds de oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale organisatie met zo'n 10.000 medewerkers in meer dan 35 landen. In Nederland werken we vanuit zeven kantoren en zijn we, behalve in Engineering, ook actief in de vakgebieden Finance & Risk, Insurance & Banking, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie.

Summary

 • Vacancy number: PUB191790
 • Location: Netherlands
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branche: Logistics
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Friday, February 8, 2019
Apply now

Feel free to contact

MJ

Martin Jansen

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31 10 266 6377

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Junior Technische Bedrijfskunde - Netherlands

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to