Jurist Ruimtelijke Ordening

Netherlands - Services - Legal - Public Law - Academic Master

Als jurist heeft ruimtelijke ordening altijd jouw interesse gehad. De veranderlijkheid van het ruimtelijk bestuursrecht houdt je namelijk scherp en de tastbaarheid van je werk geeft lekker veel voldoening. Juist die energie zoeken onze opdrachtgevers in hun nieuwe jurist ruimtelijke ordening. Klinkt dat goed? Solliciteer dan meteen!

Feel free to contact

Florens Meeuwis, Account manager

Apply now

About this role

Wij koppelen jou aan de interessantste bedrijven en instanties in ons netwerk. Denk bijvoorbeeld aan gemeentes, overheidsdiensten, waterschappen, provincies of de Rijksoverheid. Met jouw kennis van zaken ben je het aanspreekpunt voor ruimtelijke vraagstukken en let je erop dat elk project juridisch soepel verloopt.

Verder draag je bij aan de juridische weerbaarheid van onze klanten, bijvoorbeeld door bezwaar- en beroepschriften te behandelen en bestemmingsprocedures te begeleiden. Ook trek je omgevingsplanvergunningen zorgvuldig na. Soms leiden geschillen tot een zitting. Afhankelijk van jouw ervaring vertegenwoordig je onze klant bij de rechtbank en/of bij de Raad van State.

About you

Ben jij onze nieuwe jurist ruimtelijke ordening? Hopelijk herken je jezelf in deze punten:

 • Je hebt een master van een rechtenstudie, het liefst van Privaatrecht of Staats- en Bestuursrecht
 • Je hebt minimaal 2 ervaring als jurist bij een overheidsinstantie
 • Jouw kennis over relevante wetgeving als Wro, het Bouwbesluit en de Wabo
 • Je hebt analytisch inzicht
 • Je kunt goed tegen stress en harde deadlines

What we offer

Natuurlijk kom je terecht in een netwerk van interessante opdrachtgevers. Maar we bieden meer! Zo kun je rekenen op een salaris dat ligt tussen € 3.000,- en € 5.000,- (afhankelijk van jouw ervaring). Daarnaast bieden we een fijne pensioenregeling, korting op individuele verzekeringen en leuke extra’s wat betreft sport en cultuur.

Maar het meest trots zijn we op onze doorgroeimogelijkheden! Zo hebben we een breed scala aan cursussen waarmee jij je zowel in de breedte als in de diepte ontwikkelt. Het maakt niet uit hoe ver je bent in jouw expertise, je kan altijd wat bijleren. We maken zelfs een opleidingstraject dat we compleet toespitsen op jouw carrièreplanning. Heb je die nog niet helemaal helder? Dan kan je altijd even sparren met jouw vaste Brunel-consultant.

About us

Ambitieuze bedrijven en de beste professionals verdienen het om met elkaar samen te werken. Vanuit dat idee startte onze oprichter Jan Brand in 1975 Brunel, een bedrijf dat zich volledig richt op de perfecte match tussen klant en kandidaat. Eerst werkten we alleen in de Engineering, maar inmiddels opereren we ook in andere branches. Zoals de Legal! Steeds meer bedrijven kloppen bij ons aan in hun zoektocht naar juridische experts, want zonder hen komen hun plannen nooit rond. En daar komt jouw expertise bij kijken!

Summary

 • Vacancy number: PUB234378
 • Location: Netherlands
 • Market: Services
 • hours per week: 40
 • Branch: Legal
 • Education level: Academic Master
 • Area of Expertise: Public Law
 • Closing date: Thursday, November 21, 2019
Apply now

Feel free to contact

FM

Florens Meeuwis

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 5937

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Jurist Ruimtelijke Ordening - Netherlands

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to