Lead Developer

PUB297299

About this role:

Ben je opzoek naar een nieuwe baan als Lead Developer in een internationale omgeving vanuit hartje Amsterdam? Lees dan nu snel verder!

Ontwikkelen en bewaken van de software architectuur evenals het technisch beheren en optimaliseren van Navision en aanverwante applicaties op nationaal en internationaal niveau (België, Duitsland, Energy Europe en Energy Amerika) binnen de opgestelde kaders en richtlijnen met als doel een optimaal gebruikersgemak te waarborgen zodanig dat deze aansluit op de gewenste efficiency en effectiviteit van de dienstverlening van Brunel wereldwijd.

What you need to bring:

1. Software architectuur: Ontwikkelen en bewaken van de software architectuur binnen de vastgestelde richtlijnen en kaders met als doel een adequate vertaling van de behoeften vanuit de organisatie naar doeltreffende en coherente software oplossingen.

 • In kaart brengen structuur softwaresysteem
 • Ontwikkelt software architectuur
 • Adviseren stakeholders over inrichting softwaresysteem en hiermee samenhangende technische keuzes
 • Opstellen haalbaarheidsstudies op gebied van software implementatie
 • Fungeren als aanspreekpunt
 • Vertalen van concepten en ideeën naar concrete software-oplossingen
 • Opstellen, toetsen en/of door ontwikkelen van richtlijnen en procedures voor softwareontwikkeling

2. Navision en aanverwante applicaties: Beheren en door ontwikkelen van Navision en aanverwante applicaties conform behoeften van de organisatie en afgesproken kaders, met als doel de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en snelheid van deze applicaties te waarborgen en te optimaliseren.

 • Samenstellen en plannen van releases.
 • Monitoren gebruik en signaleren van incidenten.
 • Aandragen verbeter-/veranderingsvoorstellen (RFC’s) en deze ten uitvoer brengen.
 • Aansturen externe partijen.
 • Bijhouden van ontwikkelingen en trends binnen het vakgebied en adviseren over aanpassingen.

3. Coördinatie werkzaamheden: Naast de eigen uitvoerende werkzaamheden, plannen, coördineren en monitoren van de werkzaamheden van de ontwikkelaars, op een enthousiasmerende en motiverende wijze met als doel de output van het team zo optimaal mogelijk te houden.

 • Input geven voor de functionerings-, beoordelings- en loopbaangesprekken.
 • Werkinhoudelijk begeleiden van de ontwikkelaars.
 • Uitwisselen van kennis.
 • Bevorderen van samenwerking met en inzet van expertise van de andere leden
  van het Navision Support Team.

4. Managementinformatie: Verschaffen van inzicht in de knelpunten/uitdagingen ten aanzien van (het gebruik van) Navision en aanverwante applicaties, door middel van periodieke en ad-hoc rapportages en/of analyses binnen de vastgestelde richtlijnen en rekening houdend met de SLA’s met als doel leidinggevende en directie in staat te stellen tijdig bij te sturen.

Benefits:

Als Lead Developer werk je internationaal en staat bij Brunel Global IT jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject begeleid door een Architect. Je kunt bij ons rekenen op een marktconform maandsalaris met bonusopportunity.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wil aankopen. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Anything Else?

Brunel is een wereldwijde zakelijke dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Finance & Risk, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 14.000 medewerkers.

Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot-MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten. Brunel biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van belangrijke en relevante certificaten. Hier (jouw) werk van maken? Solliciteer!

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Cees Bouman is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB297299

Account manager

Cees Bouman
Brunel Netherlands Utrecht
c.bouman@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement